• 瀏覽: 26,594
  • 回覆: 325
引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-20 09:05 PM 發表

點解佢地會有你女友裸照
帽事既

熱賣及精選
為咗免罰,無所不用其極。

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-10-20 07:48 PM 發表

年青工人涉與中學生在旺角警署側門擲汽油彈後被捕,中學生早前疑潛逃在內地水域被捕,工人則今(20日)在區域法院承認有意圖而企圖縱火,並在法官表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201020/395309332385763328792308.jpeg/tF5jBIDWw07CA9xZ7jEf4TTbq1O4Qdud0NEqT9DRKk8

...
咁仆街?應該供埋班同黨出黎啦,為女友報仇

人贓並獲 ,8+1官都仲想幫佢大腳解圍😏

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-10-20 07:48 PM 發表

年青工人涉與中學生在旺角警署側門擲汽油彈後被捕,中學生早前疑潛逃在內地水域被捕,工人則今(20日)在區域法院承認有意圖而企圖縱火,並在法官表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201020/395309332385763328792308.jpeg/tF5jBIDWw07CA9xZ7jEf4TTbq1O4Qdud0NEqT9DRKk8

...
幽獸年青畜生

天使照片 

有創意,可以入TBB做編劇,可惜

黃官只要任何理由佢都信,判刑,但緩刑,不用入獄,當庭釋放

咁搞鬼嘅辯護理由都諗到

引用:
原帖由 hundredhundred 於 20-10-2020 07:57 PM 發表

新藉口,幾新鮮,好過話自己低能,白痴,有病這麽悶
==========
下一個被捕黑暴會用改版"遭人以阿媽裸照威迫...."作求情理由....

人哋威脅你已經犯法,你唔報警 ,重要再幫人犯法,咩邏輯?

睇完以為個官係辨護律師。

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2020-10-20 08:11 PM 發表

故事作得唔錯,  如果可以附上 女友裸照作呈堂證供 應該無罪釋放
唐唐個地洞都是找女士頂罪
個青年可算係萬中無一的情聖,如我係九品官,實話去坐監太浪費掉

講乜班狗棺都放人架啦,真嘅話篤叫你掟汽油彈條友出嚟囉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]