• 瀏覽: 27,588
  • 回覆: 325
+5
曱甴都未必信, 何況我地正常人.

勇氣可嘉,作到咁離地既故仔都夠膽同個官講...

引用:
原帖由 hundredhundred 於 2020-10-20 07:57 PM 發表
新藉口,幾新鮮,好過話自己低能,白痴,有病這麽悶

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2020-10-21 09:24 AM 發表
公開證據囉
呢D一定要啦

引用:
原帖由 aff 於 2020-10-21 09:31 AM 發表

呢D一定要啦
呢個好明顯係公眾知情權啦

肥仔金用核彈向住我都未驚過

引用:
原帖由 綠腳趾 於 20-10-2020 20:10 發表

成個辯護法官咁,點會唔信
測試法官智力

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-10-20 07:48 PM 發表
年青工人涉與中學生在旺角警署側門擲汽油彈後被捕,中學生早前疑潛逃在內地水域被捕,工人則今(20日)在區域法院承認有意圖而企圖縱火,並在法官表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201020/395309332385763328792308.jpeg/tF5jBIDWw07CA9xZ7jEf4TTbq1O4Qdud0NEqT9DRKk8

...
不如話自己比人影左裸照仲好啦

正常人信唔信冇所謂!

只要個官認為有疑點就可以成功放生

大衆天仙?你豬咁蠢唔一時間報警?如果我係個官,第一時間問,你個腦生係屎忽度㗎?

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-10-20 19:48 發表
年青工人涉與中學生在旺角警署側門擲汽油彈後被捕,中學生早前疑潛逃在內地水域被捕,工人則今(20日)在區域法院承認有意圖而企圖縱火,並在法官表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201020/395309332385763328792308.jpeg/tF5jBIDWw07CA9xZ7jEf4TTbq1O4Qdud0NEqT9DRKk8

...
又唔好唔信得咁快, 咁佢女友可以做證, 又有裸照可以做證,
拎晒出嚟等大家睇下先囉

如果咁可以脫罪 以後個個掟氣油彈咁講都應該可以脫罪 😳

點解唔話鬼上身?失去自我控制能力

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]