• 瀏覽: 1,705
  • 回覆: 16
沙田一間中學的老師,疑早前在網上相約一名援交女學生進行性交易,2人在WhatApps商討「交易」截圖,以及男教師進出酒店的相片,近日被人上載網上討論區,男事主迅即被起底。涉事教師所屬中學稱該教師已報警,不方便評論事件。
近日有人在網上討論區發文,聲稱沙田區一間中學的一名中學教師涉嫌網上「約炮」女學生,並張貼多張對話內容的截圖為證。對話內容顯示,男女雙方在商討性交易的內容,女方提出收費2000元,惟男子稱「真係太貴!經濟亦唔好」,又詢問「你夠唔夠秤?」,女方稱自己18歲,並反問「可以接我放學?」。女方表示,未能就「約炮」日期下決定、對此感到害怕,男子回應指他尊重女性,不會強迫她「你再諗清楚係咪要Trade(交易)先啦」...

https://www.hk01.com/突發/516076/沙田中學教師疑約援交女學生遭起底-校方-老師已報警

又多隻咸濕老屍黃左曝光,
真識食搵件援交學生妹...

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-20 06:31 PM 發表
沙田一間中學的老師,疑早前在網上相約一名援交女學生進行性交易,2人在WhatApps商討「交易」截圖,以及男教師進出酒店的相片,近日被人上載網上討論區,男事主迅即被起底。涉事教師所屬中學稱該教師已報警,不方便評論事件。
近日有人在網上討論區發文,聲稱沙田區一間中學的一名中學教師涉嫌網上「約炮」女學生,並張貼多張對話內容的截圖為證。對話內容顯示,男女雙方在商討性交易的內容,女方提出收費2000元, ...
呢啲臭西
畀泛民狗利用

做咗自由西啦
獎勵勇武
泛民狗好毒呀

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-21 06:57 AM 發表

呢啲臭西
畀泛民狗利用

做咗自由西啦
獎勵勇武
泛民狗好毒呀
泛民狗=走狗

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-21 06:57 AM 發表

呢啲臭西
畀泛民狗利用

做咗自由西啦
獎勵勇武
泛民狗好毒呀
援交曱甴天使自由西,
連老屍都想試試....

引用:
原帖由 moyy 於 2020-10-21 04:50 PM 發表

援交曱甴天使自由西,
連老屍都想試試....
洗咗腦嘅喪屍曱甴係咁㗎啦

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-21 08:26 PM 發表

洗咗腦嘅喪屍曱甴係咁㗎啦
雖然香港未攬炒 但係啲後生曱甴 已經變咗男盜女娼

後生可畏 做雞呀

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-21 11:13 PM 發表
後生可畏 做雞呀
貪威識食 係需要錢嘅 最快出賣肉體嚟賺錢

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-22 07:04 AM 發表

貪威識食 係需要錢嘅 最快出賣肉體嚟賺錢
我哋真係唔見咗兩代年青人
佢哋變曬喪屍曱甴

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-22 10:06 AM 發表

我哋真係唔見咗兩代年青人
佢哋變曬喪屍曱甴
為咗錢 呢啲女曱甴 更加小心唔畀老師知

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-22 09:25 PM 發表

為咗錢 呢啲女曱甴 更加小心唔畀老師知
曱甴心態 笑貧不笑娼

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-22 09:54 PM 發表

曱甴心態 笑貧不笑娼
小心嗰啲衰女曱甴
你食咗佢
分分鐘老屈你
鑊仔牛柳

引用:
原帖由 我愛孖煙囪 於 2020-10-22 10:16 PM 發表

小心嗰啲衰女曱甴
你食咗佢
分分鐘老屈你
鑊仔牛柳
完全同意

有啲係畀人幕後操縱 玩捉黃腳雞

引用:
原帖由 漁夫 於 2020-10-22 10:53 PM 發表
有啲係畀人幕後操縱 玩捉黃腳雞
教協出嚟 嘅任薦學生

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]