• 瀏覽: 6,599
  • 回覆: 40
https://youtu.be/MmoV6UKxoFc

做得鹵味隻狗,希望佢哋會出現大量凍死餓死!進入香討影片區

祖先為中國大陸人的蝗毛呆彎樂於當洋奴 … 終日為奴,終生為僕!除繼續狐假虎威外,還拼命為狗主尋仇覓恨,如痴如醉 … !
引用:
原帖由 fb5868293 於 2020-10-20 05:01 PM 發表
https://youtu.be/MmoV6UKxoFc

做得鹵味隻狗,希望佢哋會出現大量凍死餓死!
重覆1967年事件,三哥一日搞不好種姓階級問題,一日只係三哥。

又係呢d西link,, 一定唔入

通山屎才是問題。

還要1個月冬裝才能運到,這是最樂觀的估計,分分鐘要3個月。

XXX 污染 佛教 淨土!!! 

引用:
原帖由 棧道 於 2020-10-20 05:32 PM 發表
網軍都係用呢招架啦, 不斷吹噓+不斷踩

引用:
原帖由 鋁隱 於 2020-10-21 12:01 AM 發表

邊個吹出黎都未知,上官網睇料最實際

軍方高層失職,好易兵變。

引用:
原帖由 鋁隱 於 2020-10-21 12:01 AM 發表

人地都系引用反中能智障最愛既最大民主國家既印媒

唔可以話你錯,印度及印媒最愛吹噓

引用:
原帖由 棧道 於 2020-10-20 05:32 PM 發表
呢LIN咩事

引用:
你系阿三,睇尼D link真系覺得好痛苦,明白既

環境惡劣,不如退兵比解放軍受難啦死蠢

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-10-22 03:25 PM 發表

你系阿三,睇尼D link真系覺得好痛苦,明白既
三你塊田,踏踏實實,唔好吹

引用:
原帖由 棧道 於 2020-10-22 09:02 PM 發表

三你塊田,踏踏實實,唔好吹
解放軍好踏實,前線就幾千人,你祖國阿三就推個20萬人,好唔踏實,分分鐘害死幾萬人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]