• 瀏覽: 42,282
  • 回覆: 773
雖然台灣係明玩野,
但政府係未真係巳經冇野可做? 比位攬炒派入

熱賣及精選
引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-10-20 04:38 PM 發表

被台灣通緝的台灣殺人案疑犯陳同佳,早前公開表明願意赴台投案,惟一直未能獲得正式入台證。台灣殺人案死者潘曉穎的母親下午向保安局局長李家超遞信,...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201020/_2020102016173034483.jpg

高官吾用「官腔」回應,潘媽媽想他用「娘娘腔」回應?🤭

再者,香港與🇹🇼 ...
呢個所謂「潘太」驗左dna未?😂😂

唔使急 中國為咗呢個問題 好快出兵台灣 統一之後
陳同佳 可以選擇喺中國任何地方服刑
大家忍耐一下 無需再討論下去

衣家係台灣唔收,關香港政府叉事?
還有當日修(逃犯條例),又不見你衝出來支持?

引用:
原帖由 aasddfgg 於 2020-10-20 04:56 PM 發表

刁婦,明顯想搏賠償
唔該去台灣搵蔡英文😠😡🤬😈
咁又係喎, 你既然講到香港政府唔幫你, 咁咪買張機票去台灣, 要求蔡英文幫你討個公道囉, 又睇下佢會點。
上面有人話唔明人哋講乜嘢 , 成日都話一個裝睡的人, 點可能會叫得醒?

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-20 04:42 PM 發表

潘太,唔好對香港政府有太大期望,希望越大,失望越大呀
政府硬推逃犯條例就係想提陳同佳去呆灣,但又俾班泛民黑暴畜牲玩爆左,呆灣依家又唔肯收,香港政府根本冇野可以做

潘母不如申請去台灣交涉一下?! 睇下台灣批唔批入境?!

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-10-20 04:38 PM 發表

被台灣通緝的台灣殺人案疑犯陳同佳,早前公開表明願意赴台投案,惟一直未能獲得正式入台證。台灣殺人案死者潘曉穎的母親下午向保安局局長李家超遞信,...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201020/_2020102016173034483.jpg

玩野既係台灣

柒婆有冇問過民煮黨香港有乜撚野條例可以送佳佳去呆灣架?係度九叫有撚用呀?

引用:
原帖由 方外野士 於 2020-10-20 17:13 發表

陳同佳如果真想自首,可以坐洗頭挺去台灣。咁香港同台灣都唔使煩,一野搞掂。

🙉🙉🙉
反正都係犯法,不如叫佢私了啦

香港人為你個女付出太多了

你冇嘢呀麻, 而家係人地唔收喎, 關香港政府乜事呀

系呆灣玩嘢喎,又關港府乜事🤷🏻‍♂️

潘母 妳問准蘇貞昌未?

引用:

呢類"香港人"真係有病, 連正常邏緝都分析唔倒.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]