• 瀏覽: 42,285
  • 回覆: 773
曱甴老母,自己冇家教,個女濫交,任人中出,自己出事,就要香港社會埋單?陳同佳願意過台灣,只係菜婆唔比佢入境,唔關香港政府事,亦唔關引唔引渡,因陳願意上飛機,唔洗人押,曱甴老母自己飛去台灣絕食抗議啦,我送機票比你,唔好煩

熱賣及精選
刁婦,明顯想搏賠償
唔該去台灣搵蔡英文😠😡🤬😈

而家係呆灣政府玩野,唔俾入台證陳生咋喎,關港府咩事?一係叫上次12曱甴蛇頭幫佢偷渡去?

包到咁你話係佢老豆都得架啦

潘伯有每曰斥責香港政府,但對台灣政府則相對溫和,其政治立場明顯不過。

潘太,當初政府要立例果陣你係邊

呢個老母係咪後母,同個女有仇?日日攞個女嚟鞭,向全港話個女一腳踏兩船,年紀輕輕就任人中出攪大個肚。全世界都知台灣唔比陳同佳飛過去,唔關引唔引渡事。

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-10-20 04:38 PM 發表

被台灣通緝的台灣殺人案疑犯陳同佳,早前公開表明願意赴台投案,惟一直未能獲得正式入台證。台灣殺人案死者潘曉穎的母親下午向保安局局長李家超遞信,...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201020/_2020102016173034483.jpg

高官吾用「官腔」回應,潘媽媽想他用「娘娘腔」回應?🤭

再者,香港與🇹🇼 ...
多謝黃人吧

陳同佳要去台灣, 最簡單就係申請入台證,台灣一批就可以上機 ,問題係台灣而家唔批 ,咁關港府咩事呢請問?

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-20 04:42 PM 發表

潘太,唔好對香港政府有太大期望,希望越大,失望越大呀
係呀,立條例都立唔到,香港政府要尊重民意唔洗送呀,潘太認吓命啦。。

引用:
原帖由 wkkenneth 於 2020-10-20 05:00 PM 發表

而家係呆灣政府玩野,唔俾入台證陳生咋喎,關港府咩事?一係叫上次12曱甴蛇頭幫佢偷渡去?
陳同佳如果真想自首,可以坐洗頭挺去台灣。咁香港同台灣都唔使煩,一野搞掂。

🙉🙉🙉

引用:
原帖由 Denningvicki 於 2020-10-20 04:38 PM 發表

被台灣通緝的台灣殺人案疑犯陳同佳,早前公開表明願意赴台投案,惟一直未能獲得正式入台證。台灣殺人案死者潘曉穎的母親下午向保安局局長李家超遞信,...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20201020/_2020102016173034483.jpg

高官吾用「官腔」回應,潘媽媽想他用「娘娘腔」回應?🤭

再者,香港與🇹🇼 ...
呢個PK台狗老母只識欺壓香港政府...一句都唔吊台灣狗...真係抵佢死x咗個女...本來都想話香港政府保護仆佳...但現在我就唔反對要玩死呢個台狗老母😆

呢個女人真係痴撚線。

應該搵嘅人唔去揾,應該投訴嘅唔去投訴,應該罵嘅唔去罵,故意刁難及責備香港政府,潘母嘅行為越來越證明佢收咗錢做嘢!

佢去食蕉啦 政府為幫佢而修例 現在調轉槍頭。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]