• 瀏覽: 757,389
  • 回覆: 237
  • 追帖: 145
+492
引用:
原帖由 HKURubbish 於 2020-11-27 05:24 PM 發表

分數換晒啦,要重新儲過
Yuu 真係好好用,好超值
有咩換?我有83000分

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-11-27 07:38 PM 發表
"醫管局員工陣線今年2月發起罷工行動,要求政府「封關」全面禁止所有人從內地入境。醫管局大會今日經過詳細討論和考慮,決定向經核實曾於今年2月3日至7日期間缺勤的員工,收回已付給員工的相關工資;大會亦決定不會就此作出其他人力資源方面的跟進"

扣糧了事....
唔收貨呀😠😠

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-11-27 07:47 PM 發表

不如一齊剃光頭啦咁😏😏😏🙇🏽‍♀️🙇🏾
我唔反對😚

引用:
原帖由 HKURubbish 於 2020-11-27 08:20 PM 發表

可以去pizza hut 換到好多pizza 同waffle或者去kfc 換蛋撻,雞脾了。pizza 3千幾分一個,蛋撻400分換一個
咁真係慳好多餐飯

引用:
原帖由 子時外圍的天才 於 2020-11-27 08:26 PM 發表

當然無唸過報警,今日結果出咗了,只扣人工,全部放生
連警告信都唔使出
落井下石,疫情嚴重下玩政治鬥爭代價只係幾日人工咋
出力程度還不如係網上狙擊堆黑醫護的網民
點解今日會發出通告?
琴日林鄭先會考慮引入醫護,咁比個機會班黑護收手,再有罷工事件可以炒魷。

引用:
原帖由 tommy414 於 2020-11-27 08:35 PM 發表

自小希望成為消防員 <--- 呢個係乜嘢求情理由?我好亂
不過兩條傻high蠢到無人有,地鐵用料唔貴唔用,261萬已經收順咗😏
15萬一幅玻璃,收平佢地啦。

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-11-28 12:04 AM 發表

師兄最低換kfc1,2單人套餐,2000分可換,你可哦41個餐哦
收到。

引用:
原帖由 hk_mask 於 2020-11-30 11:43 PM 發表

石是否某人打手?🤔
李瓜

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-1 11:18 PM 發表

嚟個有線趴街中國組專搵內地衰野報好的從來不報,10幾億人當然有唔好地方但有線趴街組用放大鏡無限放大,成狗日話人愛監控但又搵到去做訪問,趴街這樣也監控呀
資本市場係無錢入袋,什麼自誇形象(第4權?)就會子有虛為!

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-12-1 11:40 PM 發表
「澳大利亞戰略政策研究所的專家宣稱:中國自稱全球領導者,但其行為表明,它還“不成熟”,“還沒有作好扮演全球領導者角色的相應準備”。」👉🏻put words in people’s mouth已經夠可恥
https://m.weibo.cn/status/4577454867354406

跟住仲幫我地改埋歷史!😡
https://m.weibo.cn/status/4577465832576037
袋鼠國真係未見過阿爺發火,佢地地區資源豐富,可以自己發展內巡環,真係唔好輸入中國呀

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-12-2 05:03 AM 發表

有記新聞總部本身有塊好大幅流膿牆....佢地做新聞故事成日影到....

事實上,做得黑妓點會唔黃到黑?否則佢地黑暴果陣點可能阻住警察做野,乘機俾黑暴逃走???
黑記係用新聞車接送黑暴去現場,完事後接走。😠

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-12-2 01:29 PM 發表

阿富汗政府都出聲多謝中國為佢哋發聲
証明今次係土澳吃虧
新西蘭個總理又傻到走出嚟柒
法國佬又柒出來。

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-12-2 07:31 PM 發表

老實講
袋鼠d紅酒好多cheap野兼唔好飲.......白洒仲難飮....nz出產果d直頭冇味....有得揀唔會買佢
Q E, 你有咩好介紹?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]