• 瀏覽: 756,853
  • 回覆: 234
  • 追帖: 145
+492
引用:
原帖由 y98141 於 2020-11-11 03:27 PM 發表
專登上水 恭喜幾位已完
師兄專登潛水?唔好呀!好彩係幾日啫。

引用:
原帖由 神..六 於 2020-11-11 03:32 PM 發表

之前既閉門投票都係得3百幾人支持佢地留任,簡單講,淨係公民黨+民主黨員都幾千喇,自已友連十份一支持者都冇,港獨派又當佢地係仇人......

今次只有人仆街,冇人上街了........
公盲當不滅
港人難生活

引用:
原帖由 y98141 於 2020-11-11 03:45 PM 發表

依排生活工作學業都有野忙,沒時間追大叔貼
忙裡偷閒啦師兄
我們己心心相印
一個都不想少見
🙏🙏🙏🙏🙏🙏

引用:
原帖由 absdorfhq 於 2020-11-11 03:57 PM 發表
胡志偉,仲唔快D總辭,找數呀.
從來冇支持佢所講嘢!
但今次真不同,極力支持。最好即時生效!

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-11-11 04:30 PM 發表

為了全港市民既幸福
大叔你只能留在大灣區
早好長守香港九龍區
永保香港九龍長安泰和

引用:
原帖由 ahmei 於 2020-11-11 04:41 PM 發表

最錯係跟左黑暴。
同黑暴"永不割蓆"!

引用:
原帖由 DaDaMiMi 於 2020-11-11 04:44 PM 發表

鄧伯伯的愛國者定義

港人治港有個界線和標準,就是必須由以愛國者為主體的港人來治理香港。未來香港特區政府的主要成分是愛國者,當然也要容納別的人,還可以聘請外國人當顧問。什麼叫愛國者?愛國者的標準是,尊重自己民族,誠心誠意擁護祖國恢復行使對香港的主權,不損害香港的繁榮和穩定。只要具備這些條件,不管他們相信資本主義,還是相信封建主義,甚至相信奴隸主義,都是愛國者。我們不要求他們都贊成中國的社會主義制 ...
能容天下者得天下!

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-11-11 05:32 PM 發表

奔放兄,要連乾3杯人頭馬咁激💪💪💪,今日當然開心,但小弟酒量淺,衹能跟3罐青島🍺🍺🍺
🍻🍷火兄隨意乾杯!
小弟年輕時人頭馬可以飲12両,但已廿年很少飲酒了,我不喜歡飲酒,特別是啤酒和香檳之類。🥵😷
我己近2年己沒這麽開心地飲杯,今天3杯應該不是問題,因為太開心了!😄😄😄
我最後的樂土回來了!🌄

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-11-11 06:24 PM 發表

奔放兄,飲杯🍻🍻🍻
今天雖然開心地乾杯,但扮盲總辭正在進行,牠們這一行動是想最終真正攬抄香港以至中國大陸的大行動。
所以,往後幾年,香港經濟絕對不樂觀。因此,我們在經濟上一定要有準備及預算。
請各位大大在經濟上扣好安全帶!

引用:
原帖由 科姐 於 2020-11-11 05:07 PM 發表

好滾動
咁開心,聰日又去利仔嗰到整嚿大嘅賀下啦👍😄

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-11-11 06:15 PM 發表

一切已經無得如果,如果我早知六合彩開咩號碼,我一早發咗達
呵呵,火兄你矛講咁大聲。我有個老友制過兩次,早一期中7個字同5個半字冇錢收啊。
真正是,有早知冇錢收,仲火過完全冇中!🥵🥶
🤩🤩🤩

引用:
原帖由 y98141 於 2020-11-11 08:14 PM 發表

好在屋企仲有兩支酒
各位乾杯
🥂🥂🥂👌

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2020-11-12 11:37 AM 發表
來生要做隻白鴿

屈頴妍

去年十一月十三日,警方奉命到沙田一帶清除路障並驅散集結者,一個住在港島半山名叫鄭卓敏的女子看到警察後大叫:「黑警,收隊」,並順勢拾起地上磚頭掟向執勤警員。

被擲警察本能退後了幾步所以沒被掟中,磚頭落在眼前,於是警方有證有據把鄭女以非法集結及襲警罪名拘捕。此案上星期在屯門法院審結,裁判官說遇襲警員在法庭上的證供存在疑點,故裁定被告罪名不成 ...
所有港人要深思,究竟香港髮罐是人還是鵨子畜牲?

向香港警察致敬!🙋‍♂️
忍辱負重,守護香港!
支持!敬禮🙋‍♂️🙋‍♂️🙋‍♂️

引用:
原帖由 nelsoncph 於 2020-11-12 02:28 PM 發表

揸刀斬人,斬唔到都係無罪?
香港的豉油舉世無雙,髮狗禍港不淺!香港變罪惡之城功不可沒。

引用:
原帖由 Yanie 於 2020-11-12 02:55 PM 發表

係未斬死都係無罪
香港是天堂,在外地殺人回到香港認數都冇罪,仲要威威過威士忌!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]