• 瀏覽: 757,568
  • 回覆: 7,356
  • 追帖: 145
+492
引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-10-20 05:28 PM 發表
科技部:4款疫苗進入3期臨床試驗 6萬受試者已接種

在北京,國家科技部表示,中國有13款新型肺炎疫苗進入臨床實驗,其中滅活疫苗和腺病毒載體疫苗兩種技術共4款疫苗,進入3期臨床試驗,目前進展順利,已接種約6萬名受試者,未收到嚴重不良反應報告,初步顯示良好的安全性。國藥集團董事長劉敬楨表示,研發的兩款滅活疫苗,正在阿聯酋、約旦、秘魯等10個國家開展3期臨床試驗,已接種5萬多人,涵蓋125個國籍,有幾 ...
我都等緊阿爺嘅疫苗

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-10-20 05:43 PM 發表

我都等緊阿爺嘅疫苗
大家都系

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-10-20 05:42 PM 發表

歐洲會睇吓傻侵選成點囉
我相信呢個時勢,歐洲佬其實都想少一事,而且有傳陰國白毛莊臣想唔撈呢!
莊臣話人工低喎,上工前唔知咩???似係為硬脫歐及早跳船

隨傳隨到

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-10-20 05:00 PM 發表

應該咁講,自從香港,YC 革命未成功過!
因為香港做左個示範,加上敘利亞烏克蘭利比亞哩D前車之鑑,少數民眾覺醒,政府戒心重,一發現係顏色就不惜代價打,甚至出軍隊。因為已經知目的係咩唔會有退路,如果唔係侯賽因同卡扎非就係人版。橫屍街頭成個國家變地獄

引用:
原帖由 big3624 於 2020-10-20 05:44 PM 發表

莊臣話人工低喎,上工前唔知咩???似係為硬脫歐及早跳船
好牽強的理由~返左咁耐工依家先話嫌人工低

引用:
原帖由 kenywj 於 2020-10-20 05:48 PM 發表

好牽強的理由~返左咁耐工依家先話嫌人工低
可能唔想做分裂英國嘅罪人,而家美國肺災嘅應對已經唔係全英國統一

香港成為左收拾顏色革命先行示範區

我一向對泰國皇室有點興趣,訂閱咗一個專門報道皇室活動嘅油管頻道,皇帝同皇后近日頻頻出來拜佛、開幕剪綵、出席各種活動

咁快又新帖

報到&支持大叔。

支持大叔!
泰國單野睇下老美選舉後仲繼唔繼續玩.......

有傳過,老美的歷屆總統都是背後組織的傀儡,但侵侵卻出乎意料唯一不是那組織的人,所以傻侵一路打算推翻舊有霸權建立他的霸權時,得罪了不少勢力。
如果傻侵選不上,他要着草;傻侵連任了,可能要多請保鏢或更要着草了 ,第一個流亡到中國的總統,不知會是怎麼樣的情形呢?

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-10-20 03:58 PM 發表
請注意:
請版友留言時,集中有關的時事及政治討論。

有說,泰國現在發生的暴亂,是愚港2019年反中黑暴的翻版,劇本及場景相似,只是換了演員。

在這裡,想談談泰國的皇室與軍隊。

現存泰國王室(泰語:ราชวงศ์จักรี)爲拉瑪一世於1782年建立並延續至今的扎克里王朝,兩個多世紀以來,王位已經傳承十世。除了擔任國家元首,泰國國王同時也是 ...
追完吹水再追時政,繼續支持感謝大叔

支持大叔

其實我唔明點解會抄香港模式,明明香港黑暴運動失敗,好學唔學學失敗例子?

附件

C4989ADA-A2B3-4563-8C1B-D39BDA526E07.jpeg(210.48 KB)

真熱鬧
同撐國家一樣

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]