• 瀏覽: 722,157
  • 回覆: 7,356
  • 追帖: 176
支持大叔新帖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 noeru0315 於 2020-10-20 04:45 PM 發表

响微博見到好多短片, 嗰邊而家真係同舊年嘅愚港冇乜分別, 而家都開始有私了行為出現,
皇室我覺得應該推翻唔到嘅, 係怕巴育會下台, 咁就遂咗佢哋心意 ...
亦都有派錢行為被影到,完全係同一版本。

泰國人囗近7000 萬,果區區幾千隻曱甴,學牲,不成氣係,如果政府準農民獵殺曱甴,必定血流成河🤬🤬🤬

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-10-20 04:50 PM 發表

要巴育下台都係好難,因為佢係代表咗軍隊及利益集團,佢肯辭職,後面果班人都比佢咁做!
希望泰國解決到背後黑手

報到先,繼續支持大叔

回覆 引用 TOP

支持中央

道德經
第八章
上善若水。水善利萬物而不爭﹐處眾人之所惡﹐故幾於道。
居善地﹐心善淵﹐與善仁﹐言善信﹐政善治﹐事善能﹐動善時。夫唯不爭﹐故無尤。

回覆 引用 TOP

報到,支持大叔!

回覆 引用 TOP

泰國政府一出手就封TG封殺電視台
係YOUTUBE睇泰暴直播的確又係果4間最多片 

回覆 引用 TOP

繼續支持!

回覆 引用 TOP

支持大叔

我支持警方嚴正執法

回覆 引用 TOP

我都係喜歡在這裡繼續支持大叔👍👍👍👏👏👏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-10-20 05:12 PM 發表

最大機會:
傾唔掂,最後軍政府拉人封艇!
你估班歐洲佬會唔會又制裁泰國?定係泰國已經冇咩用,當睇唔到?

科技部:4款疫苗進入3期臨床試驗 6萬受試者已接種

在北京,國家科技部表示,中國有13款新型肺炎疫苗進入臨床實驗,其中滅活疫苗和腺病毒載體疫苗兩種技術共4款疫苗,進入3期臨床試驗,目前進展順利,已接種約6萬名受試者,未收到嚴重不良反應報告,初步顯示良好的安全性。國藥集團董事長劉敬楨表示,研發的兩款滅活疫苗,正在阿聯酋、約旦、秘魯等10個國家開展3期臨床試驗,已接種5萬多人,涵蓋125個國籍,有幾十個國家已經提出疫苗需求。他表示,滅活疫苗試驗正在全力衝刺階段,形容是萬里長征還剩最後一公里,在取得安全性和保護力數據後,經審評獲批便可供應市場,集團已經做好大規模生產的準備,明年產能將達到10億劑以上。

國家衛健委稱中國疫苗價錢一定在大眾可接受範圍

在北京,國家藥監局藥審中心首席審評員王濤表示,新冠病毒疫苗的3期臨床測試進度,受很多因素影響,包括必須在疫區試驗及樣本數量等。若臨床試驗取得足夠數據,證明疫苗有保護力、安全及符合質量要求,申請人就可提交上市申請,當局將依法依規、特事特辦第一時間完成審評,保證疫苗供應。國家衛健委科技發展中心主任鄭忠偉表示,中國疫苗必須按照幾個原則訂價,包括疫苗是公共產品的屬性,訂價需根據民眾接種意願和需求等,因此價錢一定在大眾可接受的範圍內。而根據國家主席習近平所指,中國疫苗是全球公共產品,因此亦一定會訂出公平合理的價格,並援助一些不發達國家或發展中國家。外交部國際司二級巡視員趙星表示,疫苗國際合作比所謂疫苗外交更貼切,中國一直主張國際社會應該加強團結合作,共同應對疫情,亦支持和鼓勵企業與各國開展疫苗研發合作,這是負責任大國的做法。

繼續支持大叔 🙋‍♂️

Hi, I'm "小市民" but you can call me "Loco_Boy" or "火車仔" 都可以架 !

回覆 引用 TOP

報道!!支持!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 realfo 於 2020-10-20 05:22 PM 發表

你估班歐洲佬會唔會又制裁泰國?定係泰國已經冇咩用,當睇唔到?
歐洲會睇吓傻侵選成點囉
我相信呢個時勢,歐洲佬其實都想少一事,而且有傳陰國白毛莊臣想唔撈呢!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]