• 瀏覽: 757,185
  • 回覆: 7,356
  • 追帖: 145
+492
引用:
原帖由 ivanfit 於 2-12-2020 14:40 發表

歷代以來我們老百姓對住公堂上的官老爺都係抱著不能違抗的心態,
就算擊鼓嗚冤亦無補於事.

現在唯有等阿爺派八府巡案過來審理一眾狗官.
短期希望,道長退下來,會有啲改變

車公又再次顯靈
今日好消息接二連三,真是開香檳開到手軟

引用:
原帖由 ahlihaha 於 2-12-2020 15:18 發表

佢地咁勁咪自己開個網台做網媒做KOL講飽佢,仲唔駛睇老闆面色🤭吹到幾大都得,一定有人信嘅
班黃屎曱甴真喺咁講,叫啲黃人KOL請班妓者,成班天真過天真嬌

引用:
原帖由 cannotdisplay 於 2020-12-2 05:30 PM 發表

的確, 毒媒不除, 愚民難醒, 身邊的八十後, 九十後 佢地永存被毒媒洗腦那批,
最好笑係佢地以為其他人愛國才是被洗腦    那個世界有那個正常人不愛自己國家
係咁的,我係80後,唔鍾意讀中史,對國家唔係好了解,但佢係我的祖國就自然會愛佢,就算唔愛佢都唔會害佢。

引用:
原帖由 馬須仁 於 2-12-2020 15:39 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201202/bkn-20201202133542942-1202_00822_001.html
坐13個半月咁少,扣埋D假期好快又可以出嚟玩過
13個月,扣假期都要坐10個日,對一個嘆慣食慣威慣,絕不好受

加上10個月後,已經可以發生好多嘢,會唔會變咗dom dom 用完即棄,也不敢包

仲有,鎖住河童10個月,佢出唔到估域,唔可以著草,其他勾結外國勢力如果有料,出冊後又拉過

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2020-12-2 07:02 PM 發表
車公又再次顯靈
今日好消息接二連三,真是開香檳開到手軟
飲哂啦😂😂😂要買

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-12-2 06:56 PM 發表

收拾心情,預備家庭團聚吧

愚港爛攤子,留翻比我哋慢慢受
我都好想大家能安心過年,開開心心回內地遊玩,享受美食。
期待明年大家可相約在深圳大吃一頓

引用:
原帖由 noeru0315 於 2020-12-2 05:28 PM 發表

呢單嘢直頭笑鬼死啦, 夾埋大陸唔買袋鼠啲紅酒, 然後蛙島藍綠兩黨即刻出嚟跪舔, 但晒極啲酒都唔係貴嘢,
全部cheap嘢, 跟手被袋鼠一嘢挖國民黨出嚟鞭屍真心好笑
老實講
袋鼠d紅酒好多cheap野兼唔好飲.......白洒仲難飮....nz出產果d直頭冇味....有得揀唔會買佢

引用:
原帖由 ahmei 於 2-12-2020 15:53 發表

呢啲係舊債黎,還完上岸,攞番護照,睇佢走唔走得甩囖,可能國安等緊佢。
英雄所見略同,呢10個月,國安同佢鬥快

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-12-2 07:14 PM 發表

班黃屎曱甴真喺咁講,叫啲黃人KOL請班妓者,成班天真過天真嬌
世事無絕對, 黃KOL負責請,金主負責出美柑,繼續播毒。

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2-12-2020 16:18 發表

咁就睇吓成日叫要光復香港既年輕人有咩本事攪好香港
暴大學畜話會俾個更美好香港我哋架
嗰隻衹是喪屍曱甴,應該唔喺暴大學畜

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2-12-2020 16:21 發表

網媒囉
睇吓俾唔俾到有線三份一人工佢哋
做慣大機構,點會咁容易屈就

引用:
原帖由 bchan77 於 2-12-2020 17:00 發表
知情人士爆料,警方今晨是在九肚山獨立屋「澐灃」拘捕方仲賢的,原來方仲賢不止住九肚山,還住獨立屋。據公開成交記錄顯示,這間獨立屋在今年4月剛剛易手,超過2千呎,市值逾6000萬,擁有人為方仲賢母親。而方仲賢自己亦擁有西貢清水灣傲瀧的一處豪宅。除此之外,母子仲有兩架全新波子,分別為電動及SUV,要買波子跑車至少2百萬起標。

方仲賢同母親坐擁豪宅名車,相當富貴,但他 ...
又2隻大漢奸,收錢搞亂香港,國安一定要跟呢條線

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2-12-2020 17:28 發表

火兄坐13個半月扣完假行為良好都要坐11個月哦
有點超額完成的感覺

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]