• 瀏覽: 756,799
  • 回覆: 7,356
  • 追帖: 145
+492
引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-12-2 04:01 PM 發表

傳媒一定要搞,呢十幾廿年就系賤媒做勢,做到身為中國人系一件不得體嘅事,乜都系中國人不好,班黃屎💩又蠢加無腦,全被洗腦洗到乜都系白皮好
的確, 毒媒不除, 愚民難醒, 身邊的八十後, 九十後 佢地永存被毒媒洗腦那批,
最好笑係佢地以為其他人愛國才是被洗腦    那個世界有那個正常人不愛自己國家

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-12-2 03:50 PM 發表

今晚我插定三支香俾河童
師兄好重本哦

引用:
原帖由 ahmei 於 2020-12-2 03:53 PM 發表

呢啲係舊債黎,還完上岸,攞番護照,睇佢走唔走得甩囖,可能國安等緊佢。
妖婦庭聽日因國安要去警署報到的,聽日會否轉法庭再審

引用:
原帖由 noeru0315 於 2020-12-2 03:03 PM 發表

憨唔憨鳩⋯ 你話呢
好, 搞大佢, 等白皮無恥雙標, 濫殺平民架惡行 公諸於世,

讓整個伊斯蘭世界知道, 西方白皮 根本不當他們是人,

引用:
原帖由 y98141 於 2020-12-2 04:14 PM 發表

我今晚開紅酒!
依個排飲得又多又密
師兄12月應該陸續有來哦
唔知弱智峯星期五返唔返嚟香港還是走佬

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-12-1 09:51 PM 發表

呢場戲喺繼DQ4後下一埸好戲,分分鐘全港各區議會得翻幾個人開會,又要買定啤酒花生
今次佢地話唔玩總辭,分批辭喎,仲有62人開會

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2020-12-2 04:46 PM 發表
澳洲有個節目,話中國軍隊都試過屠殺平民...

點知佢講 412清黨,同埋長沙文夕大火

國民黨都就黎死,點解咁忍心鞕多野

一話佢暗示澳洲現政府會好似國民政府咁 ...

https://youtu.be/3OgwlwyiRY8?t=298
嚇412清黨,這樣要拉刮民黨出嚟鞭下屍啦

引用:
原帖由 RockMe 於 2020-12-2 04:51 PM 發表

在國安法雷霆萬鈞之下,
先避其鋒,  拿拿聲認些小罪,
這樣算是找數了.
也讓阿爺消消氣,
其實便宜了他們.
真是精甩辮.
其實比去到坐完攞返本護照,等去地去機場時再捉國安法這樣心情係唔係好多了,時辰總會到的師兄無須氣餒

引用:
原帖由 bchan77 於 2020-12-2 05:00 PM 發表
知情人士爆料,警方今晨是在九肚山獨立屋「澐灃」拘捕方仲賢的,原來方仲賢不止住九肚山,還住獨立屋。據公開成交記錄顯示,這間獨立屋在今年4月剛剛易手,超過2千呎,市值逾6000萬,擁有人為方仲賢母親。而方仲賢自己亦擁有西貢清水灣傲瀧的一處豪宅。除此之外,母子仲有兩架全新波子,分別為電動及SUV,要買波子跑車至少2百萬起標。

方仲賢同母親坐擁豪宅名車,相當富貴,但他 ...
聽下聽下過億身家哦,放心一定解釋到的我阿媽識搵錢

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-12-2 05:11 PM 發表

黑金來源係美國印嘅陰司紙,多多都有,呢兩母子做大判蛇頭搵傻仔出嚟衝,假設每次一個人頭一萬,唔算多啦。佢仲要出比班傻仔係PK禮劵/老麥禮劵/八達通,食差價食到滯,緊係勵志啦!
大叔兄唔可以這樣說的
方同學阿媽係有名社交名流每次跟人交流身體構造都要好多出場費的,我地住的用的都係我阿媽的辛苦錢

引用:
原帖由 馬須仁 於 2020-12-2 03:39 PM 發表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201202/bkn-20201202133542942-1202_00822_001.html
坐13個半月咁少,扣埋D假期好快又可以出嚟玩過
一定陸續有來,但反而有興趣知唔認罪要坐幾多年

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-2 05:50 PM 發表

大叔兄唔可以這樣說的
方同學阿媽係有名社交名流每次跟人交流身體構造都要好多出場費的,我地住的用的都係我阿媽的辛苦錢
可能佢亞媽唔止識玩乒乓波,仲識玩網球呢,所以先收得咁貴

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-12-2 05:39 PM 發表

師兄12月應該陸續有來哦
唔知弱智峯星期五返唔返嚟香港還是走佬
佢做乜要去曲奇角食D餐,唔通佢買唔到A、B、C餐?

引用:
原帖由 ahmei 於 2020-12-2 05:58 PM 發表

佢做乜要去曲奇角食D餐,唔通佢買唔到A、B、C餐?
去話公務要去出席咩環保咩氣候咩會議,都唔知咩嚟,現在最關心去星期五返唔返嚟,如果唔返就好睇了算現時最大粒走佬專家,仲可以大把大把車去九姑娘度點解有案在身都批去出國

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2-12-2020 14:32 發表

希望系我回內地至回港前搞好呢啲措施啦
收拾心情,預備家庭團聚吧

愚港爛攤子,留翻比我哋慢慢受

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]