• 瀏覽: 757,149
  • 回覆: 236
  • 追帖: 145
+492
引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-11-1 10:02 AM 發表

現在特價,大叔衝唔衝?
支持中央,抗衡佢老尾,支持華為!

D15街價都係$4698,所有電 X數碼門市都有售,都係呢個價。

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-11-1 09:58 AM 發表

大叔何包復活了
衝呀🐎🐎🐎
支持中央,抗衡佢老尾,支持華為。

大叔仍然濕熱中,矛小錢錢,D15係on list,但無得衝。

引用:
原帖由 CP-KELVIN 於 2020-11-1 07:40 AM 發表
大叔做乜收埋把刀?咁大隻曱甴出現仲唔劈落去?
剛剛瞓醒,現在出刀

大台新聞,剛剛林鄭記者會:
1. 新增收費檢測平到$240有得得玩(240蚊包埋醫學證明)!
2. 嚟緊「安心出行」app,推出咗YC隨時邊度都唔去得...

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-11-3 10:52 AM 發表

咁就抵好多
果班私營做檢測嘅,可以收皮了....

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-11-3 12:12 PM 發表

我想睇蔡堅出嚟叫下
蔡堅一定話:
收你3000蚊,值㗎,又有醫生轉介又有醫生寫報告簽報告,仲有私家醫院檢測噃,張信紙印住嘜頭都要錢㗎!

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-11-3 12:39 PM 發表

好似黃醫堅呢類見錢開眼既黑醫護工會
會唔會撲出嚟話啲檢測無用呢
《安心出行》app就預咗YC話無私隱啦
個檢測有無用,係國內關口話嘅,上面話承認有用就有用,班黃醫根本無發言權。

至於果200幻+1-12,理鬼佢地安唔安心出行吖,佢地日日💩💩色經濟圈咪得囉。

引用:
原帖由 Y-hk 於 2020-11-3 12:52 PM 發表

唔知係唔係用國產測試劑呢?
外國嘅試劑,相信點平,成本都要幾百.....

引用:
原帖由 都唔知叫乜好 於 2020-11-3 12:59 PM 發表
真圖?

引用:
原帖由 呢蒙尼 於 2020-11-3 02:01 PM 發表

個app唯一功能只係分辨邊個聽話邊個唔聽話。
大陸是不會承認呢啲垃圾app的。
個app只會係愚港用,不會上大陸,而且係用嚟拖時間,拖到班人只剩一口氣,先會行真正嘅健康碼。

呢個app,一箭雙鵰。

引用:
原帖由 美麗美麗 於 2020-11-3 05:10 PM 發表

其實我對於‘200幻+1-12’呢個數目好有保留

無腦怪唔係話831死左千幾人咩?
仲有火車運一班人去大陸
同埋有幾個去左台灣
咁師姐要做張checklist出嚟噃

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2020-11-3 06:48 PM 發表

自願全民檢測前阿黑堅黑醫開記招話我地用德國貨瑞士貨的,來貨價都4,500蚊的
黑堅可能入咗好多德國瑞士試劑

引用:
原帖由 SKY2019 於 2020-11-3 10:07 PM 發表
停咗螞蟻上市係好事

利申:我無抽呢隻蟻

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-11-3 11:02 PM 發表

事實上馬雲太寸,以為內地真係容許佢富可敵國....
這只係小部份原因。

馬雲上月底嘅發言,某程度係提醒咗國內嘅金融監管機構,再睇真對螞蟻嘅運作及盤數嘅監管是否真係足夠。其實現在螞蟻最高收益係來自借貸,呢把條雙刃劍,稍一不慎就係雷曼翻版。如果等螞蟻上咗市做咗巨無霸先出事,無人無國家可以承受個後果。

現在相信係國內監管機構感受到危機,叫停個上市,嚟緊相信國內會頒佈對呢類金融科技監管嘅更多措施,來修正潛在有危機嘅運作。

引用:
原帖由 dio1890 於 2020-11-4 09:27 AM 發表
嚟咗烏魯木齊3日,今日先話會落雪但就係夜晚10點,可能喀什仲係疫區所以呢邊大家都好嚴謹出入口罩,商場,店鋪同餐廳都要量體溫
多謝師兄分享

如果唔係疫情封關,我今年十月應該係烏魯木齊/北疆.....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]