• 瀏覽: 757,317
  • 回覆: 102
  • 追帖: 145
+492
引用:
原帖由 救火佬 於 2020-11-9 07:02 PM 發表

等睇飯聞全部消失於立法會之後會盡快通過啲咩法例

又睇下曱甴敢唔敢出嚟暴動,水喉斷曬加國安法,仲有幾多人會送頭

快啲買定啤酒花生
總辭會唔會被迫即刻補選?

引用:
原帖由 救火佬 於 2020-11-9 07:51 PM 發表

這個說不定,主觀願望當然希望阿爺打柒菜婆,以一説黑暴之恨,但客觀上呆毒又是否已經越過紅線而給阿爺動武的藉口呢?

但阿爺做嘢,又點會輪到我哋一屈平民估到吖
係就好,今日有黃屍朋友話好掛住呆灣,好想去旅行/退休,係就正!

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-11-10 03:44 AM 發表

老實講,呢個真係事實.....
建制有39個人,如果多過35個在席,犯暴跟本無可以點到人數(如果議會度夠人即停止點數的).....
今次又係要阿爺做醜人出手去趕走班犯暴,建制議員唔該自己也要檢討下啦.....

當議會剩番建制之後,就係考驗佢地做唔做到野既時候了.....
唔團結,其實同時有4個人可以離開會議室,只要編好roster輪流出去抖下,犯民根本無借口流會

引用:
原帖由 Y-hk 於 2020-11-11 10:40 AM 發表

好忠心!
可能佢知道冇特朗普就冇佢.
內部立立亂,竟然呢個時候仲有心情理香港,一定有古怪

引用:
原帖由 Y-hk 於 2020-11-11 02:14 PM 發表

我諗實有.
可以作為檢視佢地仲有幾大實力既行動.
不過應該都唔大得去邊.
如果衰埋就可以收皮.
黑暴都唔妥呢班人,叫佢哋辭職佢哋死要留任,點會出嚟同佢哋哭喪?

今晚一路食和牛,一路睇天貓狂歡晚會慶祝,好開心
而家國內藝人真係好有才華

https://youtu.be/qr4UK6Tog0A

引用:
原帖由 靚c9 於 2020-11-12 02:44 PM 發表

陳 羞恥, 功不可沒,呢條死八婆,拎政府人工,扮儍,牠老公正正就係開放公園比曱甴休息🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
師姐,陳肇始單身無結婚架喎,你講佢老公係邊位?

阿爺DQ邊4個,好清楚顯示邊D係代理人,邊D係抽水政棍only

引用:
原帖由 y98141 於 2020-11-13 12:01 AM 發表

今朝搭火車 聽到兩個阿嬸講DQ4既事,講到好唔忿氣,話共產黨&香港政府有咩權DQ民選議員之類
大規模街頭暴動試過,攬炒香港經濟試過,迫停立法會試過,班暴動派仲有咩牌?一個愚港 竟然敢同阿爺show hand?一個地區性城市,敢對抗中央意志?
係咁架啦,唔鍾意咪快D移民囉 , 阿爺以後唔會畀面 🤭

引用:
原帖由 kenywj 於 2020-11-13 08:40 AM 發表

我公司啲黃嘢~話釘老師牌唔岩,搞到搵唔到食,心諗做嘢唔諗後果咩?定根本諗唔到有後果?仲嘈咩
咁如果有個醫生,明知打支針個病人會死,但係照打,結果被人釘牌,搵唔到食,咁又邊個唔啱呢?

引用:
原帖由 彩霞奔放的妹妹 於 2020-11-13 10:50 AM 發表

肥豬奧想中央打呆娃,己公開說台灣不是中國一部分(今朝搭地鐵看到的新聞報導)。
隻肥豬一落台就會被對家告到甩褲,所以現在要盡全力令自己繼續做

疫情期間多咗留喺屋企睇電視,發掘咗一批在內地好紅嘅藝人,其中一個叫王嘉爾嘅,香港出世,唱歌跳舞都好勁,加入韓國男團,主要在內地發展,佢每次受訪問嘅開場白係 I’m Jackson Wang from China, 然後油管下面就有一堆黃屍激到紮紮跳,又話佢係被迫講China, 睇到好鬼好笑 🤭

引用:
原帖由 大叔5935 於 2020-11-15 10:20 PM 發表

呢個Jackson Wang係國內節目見過吓,好似幾靚仔。
非常靚仔
身為中年師奶嘅我都好冧 😍

引用:
原帖由 ricebuket 於 2020-11-15 11:18 PM 發表

吓!唔係Wong咩!?
佢父母都係國家隊運動員,應該係跟阿爸姓的串法

引用:
原帖由 cap07 於 2020-11-15 11:57 PM 發表
Do姐好迷佢(之前上過"Do姐有問題" )
https://youtu.be/RwZIJzagPRQ
其實我之前完全唔識內地藝人,係疫情期間無意中發現油管上好多外國Youtubers 激讚,包括王嘉爾、張藝興、華晨宇、周深、滕格爾.....原來內地有咁多藝人慢慢走向國際

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]