• 瀏覽: 23,605
  • 回覆: 241
  • 追帖: 1
+7
容海恩呢D親共奴才,污染咗袁家聲譽

真心欣賞容海恩的堅持, 明明比建制派當condom咁用完即棄, 仲繼續堅持立場, 相信不久佢會有個甚麼甚麼局長做吓

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-10-20 02:52 PM 發表
玩政治講厚黑,所謂良知只係去呃班市民選民...

兩姑嫂做下戲向各自擁護者表態而已...
鏡頭前後🤔🤔

引用:
原帖由 billyfung11 於 2020-10-20 16:11 發表
爛屍5毛有良知就唔係爛屍5毛啦
黃人把打砸燒搶殺人放火抺黑造謠視為良知, 我是接受不了

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-10-20 02:54 PM 發表
721只係格鬥技術問題, 假如勉強要牽扯到良知, 應指責黑衣欠體育精神, 打輸誣陷警方.
無錯...不能同意更多

"我覺得你嘅良知係錯" ==> Fucking well said!!!

我覺得佢都嘥氣,講咩良知,我無良知咩,我覺得你嘅良知係錯,係咪先?各人有自己嘅良知,良知唔係電視機睇到呀嘛。

太陽從東邊升既事實,唔信電視,唔信影片,唔信受害人,唔信世界,唔理,唔知

OK..... 妳有妳自由,希望再有721時,會輪到妳

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-10-20 02:54 PM 發表
721只係格鬥技術問題, 假如勉強要牽扯到良知, 應指責黑衣欠體育精神, 打輸誣陷警方.
哈哈,真係冇錯!
記得班黑衣曱甴一早嗌嘈哂話要721光復元朗,點L知入到去畀人打到仆L哂街就喊苦喊弗,真係冇撚柒用!

引用:
原帖由 廚房橙色採購 於 2020-10-20 03:54 PM 發表
黃屍有良知?打爛人哋鋪頭私了人都叫良知?
仲有放火燒人呢,咁都叫有良知真係癲幅曬全地球.

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-10-20 04:15 PM 發表
如果我係袁生,一係就同老婆離婚,一係就同屋企人斷絕關係
揾件賣港賊親共奴才做老婆,呢世都俾家人睇唔順服

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-10-20 02:45 PM 發表
新民黨立法會議員容海恩兩年前與香港大學政治及公共行政學系榮譽講師袁彌昌結婚,惟袁彌昌的姐姐袁彌望、妹妹袁彌明及父親袁弓夷都屬民主派。港台節目《鏗鏘集》日前邀請袁氏一家人談談在不同政治光譜下一家人如何相處。談起元朗721事件,袁彌明與容海恩隔空對罵,火藥味甚濃。袁彌明稱自己在721後不想再見到「藍絲」,強調在721事件上與容海恩「無嘢討論」,「企咗個邊就係是非不明,個良知係無」;容海恩反駁指「我覺得 ...
黃人長期擺龍門,“糧支”“良知”睇下你點睇咋哈哈哈

明明係一隻雞,講乜良知!

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-10-20 02:45 PM 發表
新民黨立法會議員容海恩兩年前與香港大學政治及公共行政學系榮譽講師袁彌昌結婚,惟袁彌昌的姐姐袁彌望、妹妹袁彌明及父親袁弓夷都屬民主派。港台節目《鏗鏘集》日前邀請袁氏一家人談談在不同政治光譜下一家人如何相處。談起元朗721事件,袁彌明與容海恩隔空對罵,火藥味甚濃。袁彌明稱自己在721後不想再見到「藍絲」,強調在721事件上與容海恩「無嘢討論」,「企咗個邊就係是非不明,個良知係無」;容海恩反駁指「我覺得 ...
最嘔心嘅係莫過於無良心嘅人叫人講良心

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]