• 瀏覽: 23,468
  • 回覆: 241
  • 追帖: 1
+7
引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-10-20 02:54 PM 發表
721只係格鬥技術問題, 假如勉強要牽扯到良知, 應指責黑衣欠體育精神, 打輸誣陷警方.
打交未贏過,嗌交未輸過

黃屍有良知?打爛人哋鋪頭私了人都叫良知?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2020-10-20 03:03 PM 發表
容海恩身為大律師,居然支持721白衣人襲擊市民,大律師公會要考慮吓除佢牌
721黑衣人打輸咗,轉個頭發爛渣打爛曬全港,私了普通市民,唔夠膽撩黑社會打,正一欺善怕惡,仲講咩良知

“博曝光、刷存在感”。😎😎😎

大家咁話啦,你估我地好想見到你班黃屍曱甴咩

袁爸爸謹記佢份豐厚身家,唔好益賤媳婦容海恩

基本上.....泛民咩都立場行先~
連良知兩個字都可以騎劫埋....
清潔阿伯俾人擲死~你班友仲反屈係建制錯.....
同埋唔好講咩黑白~最多黑社會就係黑暴果邊~游繩走佬果班~
唔見你地有良知去割蓆?
講到尾咪就係幫你就好人~多鬼餘LA~
老老實實認一句唔接受唔同立場O既人都唔得~係都要講到自己好有道德~

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-10-20 14:45 發表
新民黨立法會議員容海恩兩年前與香港大學政治及公共行政學系榮譽講師袁彌昌結婚,惟袁彌昌的姐姐袁彌望、妹妹袁彌明及父親袁弓夷都屬民主派。港台節目《鏗鏘集》日前邀請袁氏一家人談談在不同政治光譜下一家人如何相處。談起元朗721事件,袁彌明與容海恩隔空對罵,火藥味甚濃。袁彌明稱自己在721後不想再見到「藍絲」,強調在721事件上與容海恩「無嘢討論」,「企咗個邊就係是非不明,個良知係無」;容海恩反駁指「我覺得 ...
認清事實, 沒有黑衣6.9~7.21期間的盡情破壞, 是不會衍生白衣出現的!!
7.21針對白衣只是一個籍口讓黑衣自我感覺良好, 正常化一直做緊的惡行!!

不斷鼓勵D學生去打差人,堵路,反政府,放火箭,燒人,
然後睇住佢地一個個坐監,死,坐大飛。

袁呢明話佢0係屋企開住冷氣咁一路打邊爐一路喊,呢D就係良知LA。
明白咩叫良知未??

囉外國護照,就咪話自己係香港人啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]