• 瀏覽: 24,762
  • 回覆: 186
  • 追帖: 3
+4
引用:
原帖由 andysan4 於 2020-10-20 09:01 AM 發表

我要真釣友OK!
我都要真的釣女友

豬西敵又要博命奏夠十一只法L功出來扮家長了

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-10-20 08:24 AM 發表
拿,呢啲就真係釣友啦,有釣杆㗎。
唔會好似班「黃C9奴才」咁講,用汽油都可以釣到魚。

近日有11名「垂釣 ...
大巫見小巫 呢啲先叫中國式捕魚

https://amp.scmp.com/news/china/ ... rlds-study-suggests

附件

0fa905fe-1864-11e8-ace5-29063da208e4_1280x720_162821.jpeg(112.47 KB)

引用:
原帖由 007star 於 2020-10-20 08:53 AM 發表

nobody will go there fishing
早幾個月巳開始有師兄在橋墩釣魚了😄

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-10-20 09:05 AM 發表

乜唔係中共統治下嚴重污染到無晒魚嗎??

點解在中國水域仲可以釣到咁多魚..
師兄,呢幾個月西水的魚又肥又大😋

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-10-20 09:05 AM 發表

乜唔係中共統治下嚴重污染到無晒魚嗎??

點解在中國水域仲可以釣到咁多魚..
d釣魚撚....10個9個黃o既。但個個鐘意去大陸水域釣......無撚骨気。
重有d黃撚..連個老婆都係大陸o既..... 生個女都放係大陸養....

釣友,行山友,單車友
都有一堆害群之馬

迪士尼碼頭長期有班釣友爬入去封左既一邊碼頭,又餵雀又垃圾,

行山友就成日亂開路,扮勁,
最近搞海洋公園出面條救援徑,賤到無輪,仲好得戚咁話唔洗錢,
救援徑呀,要來救援架,咁多人去塞住哂,仲好意思分享

釣友去的地點........ 平常人寧願去商場, 有冷氣, 有厠所, 有食店。

引用:
原帖由 土瓜灣雙刀 於 2020-10-20 09:18 AM 發表
釣友,行山友,單車友
都有一堆害群之馬

迪士尼碼頭長期有班釣友爬入去封左既一邊碼頭,又餵雀又垃圾,

行山友就成日亂開路,扮勁,
最近搞海洋公園出面條救援徑,賤到無輪,仲好得戚咁話唔洗錢,
救援徑呀,要來救援架,咁多人去塞住哂,仲好意思分享 ...
迪士尼碼頭....前年d釣魚撚盜電用...被人diu..
最後台部地盤d発電機去....臭撚到ne....

引用:
原帖由 吾輩は貓である 於 2020-10-20 09:20 AM 發表

明明係健康活動,自私既人去到邊度就破壞邊度

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-10-20 08:24 AM 發表
拿,呢啲就真係釣友啦,有釣杆㗎。
唔會好似班「黃C9奴才」咁講,用汽油都可以釣到魚。

近日有11名「垂釣 ...
條橋甘長 , 係香港範圍咪冇事囉 , 係要過界 , 只可以講句抵能死 .

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-10-20 08:45 AM 發表
繼「和你LUNCH」之後,又一「鉅獻」:和你釣。
新卓頭~~~天使和你釣!!!揾到$㗎!不過我鍾意釣蟹多啲!

引用:
原帖由 吾輩は貓である 於 2020-10-20 09:20 AM 發表

的友都弱智嘅,偷電來把撚,你估開party咩!連釣魚要好靜都唔知,純粹想攪黃個地方!

引用:
原帖由 波濤性感的羊 於 2020-10-20 09:27 AM 發表

的友都弱智嘅,偷電來把撚,你估開party咩!連釣魚要好靜都唔知,純粹想攪黃個地方!
射大登chok 屎桶

引用:
原帖由 aasddfgg 於 2020-10-20 08:25 AM 發表
目無法紀
定要重罰
其實真係唔好示範

不過⋯⋯11名登墩垂釣人員配合調查,念其初犯,公安機關對他們予以警示教育處理。

希望其他人唔會學佢哋咁自私就好啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]