• 瀏覽: 8,664
  • 回覆: 164
  • 追帖: 2
+8
一名涉暴動罪被警方拘捕、之後潛逃到德國的香港中文大學女學生,日前獲德國政治庇護,取得為期3年的難民身份。她周一(19日)

俾德國佬輪大米, 西爆菊又爆就公平?
呢隻畜生西有德國肉腸食真係要感恩

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201020/bkn-20201020021321028-1020_00822_001.html

好, 香港又少件人渣.

德國香腸好味道

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-20 08:17 AM 發表
一名涉暴動罪被警方拘捕、之後潛逃到德國的香港中文大學女學生,日前獲德國政治庇護,取得為期3年的難民身份。她周一(19日)

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201020/photo/bkn-20201020021321028-1020_00822_001_01b.jpg?20201020040711

俾德國佬輪大米, 西爆菊又爆就公平? ...
借啲意又可以去外國生活嘆洋腸
其他被捕手足就係香港涯

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-10-20 08:18 AM 發表
好, 香港又少件人渣.
上帝係公平呢隻臭西走咗結果就係要俾人輪大米! 多謝上帝

奸邪妖獸不想負責任。

依家咪幸福籮,有咸豬手肉腸加熱啤🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-10-20 08:20 AM 發表
依家咪幸福籮,有咸豬手肉腸加熱啤🤔🤔
呢d19港女臭西起香港掂下都話非禮! 去到外國就任人插真係要多謝神

香港市民根本對呢隻曱甴既遭遇冇興趣知, 最關注係港府要記得依從國際指引, 撤銷隻曱甴既中國香港身分證.

講咁多其實唔肯為自己做過既行為負責

臭西港女老屈港警強姦就好公平咩?
以前成日編古仔屈港警性侵
依家俾民主鬼佬性侵
真係要講句......

附件

65375e715a84f55c74807a8f3d24c192de07b832_n.png(599.1 KB)

馬道長。人哋話你班馬審案巧有問題啊。出喺講幾句啦!

記得唔好返黎

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-10-20 08:18 AM 發表
好, 香港又少件人渣.
德國多隻曱甴
繁殖一竇

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2020-10-20 08:24 AM 發表

呢d19港女臭西起香港掂下都話非禮! 去到外國就任人插真係要多謝神
想下個情境,狗仔式地下都係屎尿🤔🤔

鍵盤翻頁
左右