• 瀏覽: 5,024
  • 回覆: 48
最近台海局勢咁緊張,你地話今年有冇可能打起身,解放軍剷平台灣,打死啲撲街台獨。

打緊,而家萬炮齊發中,讓口水再飛一會,high 唔high ?

一日菜菜子未宣報台獨都好難出師有名,不如呃九呆仔起飛多幾百次已經夠佢地連茶葉蛋都食唔起

五年內都應該未開戰吧!受制一帶一路影響,已經投入大量資金,如果爆發戰爭會即時玩完喎。

引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 2020-10-20 08:10 AM 發表
五年內都應該未開戰吧!受制一帶一路影響,已經投入大量資金,如果爆發戰爭會即時玩完喎。
庶民不用慌。國運興隆時日到,

呆蛙快D游去太平洋建國

引用:
原帖由 夜貓奴Allen 於 2020-10-19 10:39 AM 發表
最近台海局勢咁緊張,你地話今年有冇可能打起身,解放軍剷平台灣,打死啲撲街台獨。
   今年好可能會打臺灣,祇因國內要解放臺灣省聲浪日高十四億人人人喊打臺灣省,都因為在大陸水災同疫情期間臺灣省綠色媒體大唱特唱唱衰大陸,更且香港一年嘅黑暴臺灣省vegetable english脫離不了關係。
   所以再唔出兵再壓落去大陸兵變都有份,現今已經誓了師同軍人寫了血書要求請戰,各個軍區軍人都要請求第一戰要用佢哋出戰,所以不打臺灣省習近平都不如落臺回家鄉養老噃。

收復台灣只能靠武力,希望愈早愈好

引用:
原帖由 今生何求 於 2020-10-20 09:44 AM 發表

今年好可能會打臺灣,祇因國內要解放臺灣省聲浪日高十四億人人人喊打臺灣省,都因為在大陸水災同疫情期間臺灣省綠色媒體大唱特唱唱衰大陸,更且香港一年嘅黑暴臺灣省vegetable english脫離不了關係。
   所以再唔出兵再壓落去大陸兵變都有份,現今已經誓了師同軍人寫了血書要求請戰,各個軍區軍人都要請求第一戰要用佢哋出戰,所以不打臺灣省習近平都不如落臺回家鄉養老噃。 ...
支持!好想睇到台灣收復!打爆啲臺獨!

引用:
原帖由 starr 於 2020-10-20 10:09 AM 發表
收復台灣只能靠武力,希望愈早愈好
和平統一基本冇可能,就應該打!打到距地怕!

引用:
原帖由 Wildgarden 於 2020-10-20 12:36 AM 發表
一日菜菜子未宣報台獨都好難出師有名,不如呃九呆仔起飛多幾百次已經夠佢地連茶葉蛋都食唔起
真係笑死,最好距地失誤打炮過來,我地就有理由開戰啦!

引用:
原帖由 天下唯攻2.0 於 2020-10-20 08:10 AM 發表
有道理,不過宜家唔打,以後仲難

打,今年唔打,全中國人民都不會答應,集體拉共產黨落台

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]