• 瀏覽: 7,872
  • 回覆: 100
  • 追帖: 1
+6
台海未打打,先腦震盪,小英不怕性戰,最愛野戰
打者愛也? 

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-19 21:37 發表
11730541 (新增:內容)大陸戰狼外交官再次「揚名國際」!有外國媒體報道,台灣早前在斐濟舉辦雙十節慶祝晚會時,遭兩名大陸外交官在會場外叫囂和拍攝出席者「大頭」,企圖闖入時更與台北代表處人員發生肢體衝突。台灣外交部周一(19日)證實事件,並且直言事件罕見,強烈譴責大陸外交官失去理性的行為,...
,並譴責大陸外交人員向斐濟警方誣告,聲言他們遭到台方人員攻擊,企圖顛倒是非。
https://hk ...
場外叫囂和拍攝出席者「大頭」?
香港黑暴日日做, 咩事都冇, 呆灣連這樣的自由也不能容 啊

賤帖完

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-10-19 09:37 PM 發表

[h2]民進黨強烈譴責中國外交官粗暴行為[/h2]

民進黨發言人謝佩芬表示,民進黨強烈譴責中國外交官嚴重違反文明及法治之粗暴行為,此舉動凸顯中國「戰狼外交」實際上是「流氓外交」;並指中國的軍事恫嚇與外交挑釁,只會讓台灣人更加反感,讓兩岸關係越行越遠。

[h2]戰狼外交官趙立堅:台灣沒有所謂「外交官」[/h2]

中國外交部發言人趙立堅表示,台灣在斐濟根本沒有所謂「外交官」,指斐濟政府長期堅 ...
估唔到呆灣仔咁弱。。。

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-10-19 09:41 PM 發表

都文明過香港黑暴
敢做唔敢認的死賤種
都文明過佢滷味國咁多年搞到咁多地方/國家民不潦生,明明係白嘅都抹到最黑,做咗唔肯認就梗架啦

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-19 09:42 PM 發表
斐台冇邦交喎
就係因為無所以唔可以比呆仔搞兩個中國🤔🤔

應該即場私了果兩條影大頭相大陸佬

武統梗係打柒佢啦! 唔係唔打呀? 

打完佢,再打佢老母

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-19 09:42 PM 發表
斐台冇邦交喎
斐食兩家茶禮

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]