• 瀏覽: 4,574,306
  • 回覆: 58
  • 追帖: 519
+597
引用:
原帖由 神..六 於 2021-11-7 04:02 發表

電磁炮可以打出靜音高速彈,同理,電磁動力一樣可以變成變成水下金烏既靜音推力....
電,中國一樣可以從細化核能發電機中永續,隱身塗層晌水底下反而唔使理會空氣摩擦產生既溫升,可能塗層仲持久左添....
軍事量子通訊亦可能不被偵測到,咁......果件無人駕駛既野,簡直係護國神器呀!
看你仲敢不敢稱雄長,兵氣想唔全銷都唔得喇.....

...
祖國👍👍👍

期待電磁烤呆蛙,串燒漢女干。

引用:
原帖由 kallan 於 2021-11-20 16:43 發表
美國將會再次偉大
昨年八月美國黑命貴示威當中,在威斯康辛州,一名白人少年,用槍隨意向黑人示威人群開槍,導致兩人死亡,但昨天被判無罪釋放!
預估未來美國將迎來再次偉大,警察跪死黑人都帶來多回暴亂和搶掠,這回白人少年殺黑人事件判無罪,不知道會在未來帶來多少次暴亂呢?
今年美國感恩節和聖誕節因天氣和其他種種原因貨品不足應對供求,這回又制造美國一般民眾的黑白對抗,在未來暴亂搶掠幾乎可以確定,除非在節 ...
祝福尾國快點遍地杏加橙。

引用:
原帖由 神..六 於 2021-11-29 23:06 發表

又未必既.....
處擬大地主就等同香討既總版主,小地主等同小版主,香討網民=無住之人

無住網民竟日晌度遊離,若果發現有渠道買個版主做下,即時就擁有被抑望既"公認"地位,呢D野,可能真係賣到錢架,玩法就係咁,明冇......
解說得太好👍👍👍
C9即刻明白了😁

引用:
原帖由 神經箭 於 2022-5-4 00:19 發表
拜讀各位大作之後,想補充一些;

中美貿易,中國不要追求順差,更不要廉價傾銷,用合理的價格換取美國貨。入超絕無問題,用美元找數好了。用美國印的鈔票買美國貨,省得將來貶值的損失。
絕不武統台灣,台獨也不開戰。台灣不會陸沉,台灣人都是人,自然人望高處。
當中國整體超越日本的時候,她們自然爭着回歸。
美國就是要台海開戰,我們要跟着牠的拍子起舞嗎?
“絕不武統台灣,台獨也不開戰。”
即係,師兄👆你支持台獨?

引用:
原帖由 神經箭 於 2022-5-4 16:20 發表

點解你咁問?
因為師兄你自己說:
“絕不武統台灣,台獨也不開戰。…………
當中國整體超越日本的時候,她們自然爭着回歸。”

引用:
原帖由 ecwce 於 2022-5-15 17:21 發表

最可怕和可恨的是這些資本控制了絶大部份主流媒體, 人民連覺醒的機會也沒有...
是啊,看看台蛙和愚港的曱甴就知道霉體的“威力” 。
太子無死人可以講到死左人,
明明用火燒無辜市民,可以講被燒者係特技人。
咁離譜都有人信,得霉體者真係可以得天下。

引用:
原帖由 kallan 於 2022-7-26 22:15 發表
佩洛西訪台灣

本來美國拜登想利用佩洛西訪台作為一個籌碼來拜見習近平,而拜登亦公開講美軍方有意見等等,其實我都唔知點解美國這屆政府如此低能,本來起初想利用佩洛西訪台來造兩岸文章,亦希望將台灣問題等同烏克蘭問題,但美國如意算盤就是這樣,但個人不用細味就知道跟著拜登政府就馬上跌入中國的坑裡,這個坑是甚樣應用的呢?
中國就順著這個思路,當然由外交部口頭不同意、反對等等,這些 ...
英國係行衰運,好的領導人一定選唔到,政棍就一大群。
阿根廷如果夠膽,立刻出兵攞返(福克蘭群島)馬爾維納斯群島,諒英國都無力反擊。

引用:
原帖由 神..六 於 2022-10-2 10:28 發表

眼看主人一腳踢反個飯兜,做狗既,除左低頭露出可憐眼神外真係做唔到D乜......

就黎,連毛都比人刮光光.....

確係肉酸,但唔抵可憐。

引用:
原帖由 耶華義興 於 2022-10-2 21:24 發表

真係聽見都火滾!歐洲人弱智定白痴架. 老美話係俄羅斯炸佢地都信?
歐豬人在政棍把持下,已變成尾角的狗,做狗太耐啦,已經忘記自己係歐洲“人”。
老尾主人一聲令下,立刻對北極熊吠叫。

引用:
原帖由 054D 於 2022-10-3 11:58 發表
潑句冷水咁講,歐洲可能好多裸官,即係有美籍。美國利益優先。

東歐而家話唔比天然氣過境去意大利,下步波蘭會唔會唔比天然氣過境?

二戰後,好多精英回到新中國建設國家,但似乎當日留落美國的歐洲專家就留番係美國,呢個係東西文化體現的差異。
歐洲政棍,正在帶領歐洲走向死亡。
但奇怪的是,歐洲的市民真的那麽愚昧地任由政棍操控嗎?

引用:
原帖由 Peterold4 於 2023-1-31 18:00 發表

謝謝K兄,此新聞真震奮人心,若美國連芯片領域也掉失,美元覇權也很難維持,要和中國打熱戰,頭腦清醒點都知沒有勝算,看來美國最終還是向所謂盟友吸血續命!最苦可能先會是歐洲和日本!
這些跟美狗,抵死,唔好可憐佢地。

引用:
原帖由 73662710 於 2023-2-3 22:21 發表

師兄,老尾一向靠吸血維持生命!又唔係第一次,也不是最後一次。

人地有金融霸權,就算衰退也不是三五七年的事!另外有12艘航母作威作福!
哈!
作威作福?

連一個“氣球”都可以“入侵”到老尾本土,真的是間諜氣球嗎?氣球那裡來?
那裡去?

正常要收集情報,誰人會咁張揚放那麼大的氣球,讓全地球人都看到?
咁大個球,係人都發現到,咁點樣收集情報?
今次老尾應該愈想愈驚,那怕有12艘航母的所謂軍事強國,就是連氣球都唔敢擊落!

老尾真的還可以作威作福?

引用:
原帖由 小無相 於 2023-4-14 22:27 發表

對於台灣
仍然認為唔需要登島作戰

基本上,中國只需要實行國內法應用到台灣
1. 台灣進出口要先到中國清關,否則以走私論,由海警,甚至解放軍執法,適用於所有認中國為一中的外國
2. 一切軍火禁止出入口,再以中國進出口稅率收稅
3. 國安法適用於台灣
好主意。

引用:
原帖由 ahtan_china 於 2023-4-15 08:54 發表

就當時的環境而言,只要出現在現場,就不會有無辜的
抵死啦! 
曱甴無啦啦出現在暴動現場,又係所謂急救員,還說身無屎?

希望唔好比佢返上去,唔好比佢畢業,愚港已經有很多“曱甴E護”,多一隻都嫌多。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]