• 瀏覽: 4,572,077
  • 回覆: 35
  • 追帖: 520
+597

香港根本就係陀衰家!!

一句7婆, 盡在不言中

引用:
原帖由 kallan 於 2020-12-12 07:58 AM 發表
有關林鄭的評論
未講林鄭的管治能力之前,我想帶出我的出發點,在此帖裡,我一直都認為特朗普是有病,真有病,故此佢叫人飲殺蟲水這點就不奇怪,這是我先有立場,後將事件解讀,故此用特朗普問題來反駁我的話,就要去論述特朗普是否有病的問題?而不是管治的問題了。同樣地,當美國肺炎來臨之時,馬騮勇這位專家就一口咬定肺炎是來自武漢,而且是那個市場,更加是吃野味之過,作為一個專家,在片面資料下就認定一個病毒的由來, ...
一語中的

引用:
原帖由 斷橋殘雪 於 2020-12-13 10:19 AM 發表

K 兄,我見到最後果段,是否代表你對尾國多次的登月仍存有疑問?我覺得國家每次的登月都與尾國聲稱登月的位置保持一定的距離,這是否一個君子協定,唔踢爆老尾國,以換取不阻礙我國繼續密密努力前進探索宇宙。
Del

引用:
原帖由 73662710 於 2021-1-12 10:26 AM 發表

保命!大家會唔會悲觀了少少,除非尾國敢發動戰爭?
南海眾國不會亂來,最怕呆灣配合!!!!
香港黑暴嘅 攬炒 ,根本就係老美的一種暗示

我一直都唔明白,點解萬能嘅神可以分支出咁多派系,難道萬能嘅神也有人背叛他?

PS:不用回覆

我相信5G會在十年後發展到在地球會[無處不在], 但在100年後會唔會發展到[宇宙之外]就冇人知

願祖國昌盛繁榮!千秋萬世 !
大家新年快樂!

引用:
原帖由 smalllady928 於 2021-5-6 11:59 PM 發表

睇k兄嘅文章真係好治癒😁😁😁不知不覺成為一個生活習慣,追看k兄出文原來已經2年幾,K兄的所有樓我都爬曬,突然覺得自己醒左唔少,以前完全睇唔明世界大事背後原來係咁複雜。決心要為中國強大出一分力,我雖然唔係人材,對國家實際貢獻係冇,但我可以比國家就係我嘅忠誠,永遠支持自己國家😚
我都係睇咗k兄嘅文章才了解世界大局, 我最記得我嘅第一次留言就係: 點解為了政治目的而可以死人
那個時候牛兄很用心去回答我

可想而知我是多麼的無知, 但到了今天因為k兄一個人, 我已經掌握全世界,哈哈哈哈!!

阿爺效率真係高幾班 ,你出事,我做嘢,你未出事我都做緊嘢

我們的共同敵人只有一個,就是美9!!

攻呀攻快搶功!!

根本中國就係大莊,鬆章畀美9, 歐豬三炒

感謝k兄帶領我們進入一部超超超精彩嘅連續劇!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]