• 瀏覽: 50,761
  • 回覆: 687
  • 追帖: 4
+33
講來講去都係借啲意又想搞眾籌啫

呢D曱甴乸,係香港都係做天使架啦,去到德國重操故業

引用:
原帖由 9big 於 2020-10-19 06:49 PM 發表
一名被警方以暴動罪拘捕而流亡德國之中大女學生,於本月14日收到德國聯邦移民與難民局通知,其庇護申請正式獲批,並取得為期3

為了難民身份 比人摸兩野 非禮都值阿 😅 香港天使既想法真係估你唔到👍

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201019/bkn-20201019182809425-1019_00822_001.html ...
西人驗身、通櫃,感受真民主

難民g

其實會唔會唔係日耳曼人性侵,而係當年湧入既非州難民黑鬼,所以佢先投訴,下次改用白人職員條女就會大讚難民營設備一流

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2020-10-19 06:54 PM 發表
係德國比人摸完之後就死狗
係香港比人摸完之後就叫狗
係香港做天使唔係很光榮嗎?做咩九叫?

遲早被西人輪大米再賣落火坑,然後被碎屍,俾秋生做人肉熱狗腸

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2020-10-19 06:52 PM 發表

食得曱甴多,試下新嘢
食過洋腸返唔到轉頭

為左做難民比人性侵都制、之後重要感謝德國比難民身份、

引用:
原帖由 brug 於 2020-10-19 06:51 PM 發表
以為外國乜嘢都好。正懵撚!
自由西,預昨給西人搞

自由西有乜所謂姐

當日去做暴徒,遇要坐監,如不想坐監,走去外國先做暴徒,
全世界政府一樣捉暴徒坐監,係未香港有特權比班暴徒玩完不找數,
天真暴徒,做一日暴徒,一世都是罪犯回來香港都要坐監,一世不回來?

附件

56_6.jpg(228.28 KB)

65_07.jpg(96.09 KB)

56_5.jpg(172.37 KB)

56_3.jpg(153.39 KB)

56_2.jpg(97.72 KB)

56_7.jpg(153.3 KB)

57.jpg(64.15 KB)

1_02.jpg(81.8 KB)

13.jpg(114.98 KB)

8076.jpg(82.04 KB)

8093.jpg(107.07 KB)

有正常公民唔做,乜野思維?

仲有邊個信你,仲有邊個care