• 瀏覽: 6,407
  • 回覆: 100
+3
聽「香討專家」講,台人個個都十分好打。
點解呢條台人俾人打到瞓低???

最怪係⋯⋯呆灣政府同民進黨連吠土共一聲都唔敢???

台灣駐斐濟辦事處10月8日晚間舉辦「雙十」酒會,新西蘭傳媒《亞太報道》(Asia Pacific Report)等外媒報道稱,有兩名中國大陸使館人員進入拍照,

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/外媒視點/537497/台駐斐濟辦事處舉行-雙十-酒會-大陸使館人員進入爆肢體衝突

戰狼有無出手斬首?

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-10-19 12:59 PM 發表
戰狼有無出手斬首?
赤手空拳遮,但係真係呆人真係幾廢。

為台灣仔無能鼓掌

某名嘴講過
中共係全世界有史以嚟最大嘅黑社會
佢應該無講錯

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-10-19 12:57 PM 發表
聽「香討專家」講,台人個個都十分好打。
點解呢條台人俾人打到瞓低???

最怪係⋯⋯呆灣政府同民進黨連吠土共一聲都唔敢???

台灣駐斐濟辦事處10月8日晚間舉辦「雙十」酒會,新西蘭傳媒《亞太報道》(Asia Pacific ...
有冇片睇

垃圾台蛙,喂鴨子是台蛙唯一出路 !

引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-10-19 01:09 PM 發表
為台灣仔無能鼓掌
真係廢到咁,如果土共登台,我諗台人必降。

引用:
原帖由 月華敏棋之遺憾 於 2020-10-19 01:13 PM 發表

有冇片睇
我都想有片睇

引用:
原帖由 billyfung11 於 2020-10-19 01:15 PM 發表

成龍講得岩,大陸人係要管既
又搞事又打人
唔係管唔管嘅問題,睇下內文,你就知發生過乜嘢事。
只係覺得好奇怪,台灣連屁都唔敢放一個。

2個人就咁夠入去,有料!

拿哂人民既血汗錢,去d唔知咩小國家,洗咁多錢攪酒會賄賂人!究竟洗左幾錢?

支那生番😎😎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]