• 瀏覽: 1,039,367
  • 回覆: 155
  • 追帖: 227
+741
引用:
原帖由 6月飛雪 於 2020-11-4 04:39 PM 發表

乜可以停止點票既咩
就算嬴硬都應該點晒所有票先公平架
郵寄就係易作弊所以不公, 唔點怕covid人嘅票就係公平
你懂的

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-11-4 06:07 PM 發表
今日美國大選,呆蛙做乜驚到入洞?🤣🤣🤣
11785673 11785674 11785675
佢老尾爹大選邊個贏都好...
Sor, 係川建台同志贏硬, 一定會幫佢打中國, 成功獨立嘅, 入洞係同中國講台灣一定贏.

除非唔係

引用:
原帖由 qweeeeqq 於 2020-11-4 06:59 PM 發表

同埋好多荷李活明星...
https://youtu.be/qhM6pBkBM44 😏
Hollywood影業/NBA不騮都係左傾架.

車上聽見個小朋友同佢爸爸講睇下美心有無野食, 應該係個正常唔黃嘅小朋友

引用:
原帖由 _JoN_ 於 2020-11-4 07:29 PM 發表
郵政署承認30萬張選票不翼而飛 涉12州包含搖擺州
又話郵寄會cheating, 都唔知係邊個陰啲

引用:
原帖由 slw81 於 2020-11-4 07:34 PM 發表

小朋友黃唔黃睇父母
好多野都要睇嘅. 大個咗會唔會比連X同連X同輩帶壞就真係唔知啦 🙈

連登開始挖郵寄票問題, 但係又唔講下對家都成日話無故比人取消咗票, 人地唔想冒covid嘅險/星期二要返工搵錢唔比寄又好公平?

仲要成班on9, 連川建國個朵都唔識 :0)

引用:
原帖由 naly 於 2020-11-4 11:12 PM 發表
如果登登贏左, 黃人最好收口, 因為民主黨一D都唔簡單, 侵侵在任期間都一樣可以搞死咁多共和黨老大, 何況係一D小黃媒。
連登仔應該無事嘅, 最怕都係國安搵佢地找數, 然後衰on9比美領館篤灰啫

引用:
原帖由 ho618 於 2020-11-4 10:57 PM 發表
如果選舉人唔跟當地民意投票係咪都合法?
某啲州份的確係. 上次都有人調轉投希拉里, 不過都係輸.

引用:
原帖由 slw81 於 2020-11-4 11:18 PM 發表
俄勒岡州今天以59票對41票的結果,通過一項議案,從而成為全美第一個將海洛因、可卡因和冰毒合法化的州。從今以後,吸毒行為在俄勒岡不再是犯罪,癮君子將得到政府的醫療戒毒服務,相關費用來自于俄勒岡的大麻稅,該州每年的大麻稅收超過1億美元。 ​​
美國佬真係好痴線😵咪仲衰過清朝時啲人吸鴉片
清朝係英國pk傾銷特登搞9你, 嚟單野係佢地自己on9嘅問題

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-11-4 11:20 PM 發表
成日流流長,條 bar 郁都冇郁過
咁今晚到底搞唔搞事?
傻豬, 無論係激進/乘機搞事嘅人/故意要做衰野抹黑嘅偽BLM/白人至上主義者要搞一定有藉口架啦. 一定有事發生, 係睇有幾大同搞幾耐, 幾時有內戰啫.

引用:
原帖由 風天小畜 於 2020-11-4 11:55 PM 發表
想知如果金毛輸左,連法院都駁回

金毛會否係1月21日前沖來香港避禍?
就算會, 我相信中央應該都會喺入境處到ban佢啦.

引用:
原帖由 Vmc01354 於 2020-11-5 08:39 AM 發表

哈,我fb見YC跳晒制話民主黨舞弊
咁就岩了
美國共和黨支持者都咁唸好快打內戰
期待
郵遞如果唔係民主黨票佔大多數先係舞弊囉on9仔

引用:
原帖由 Y-hk 於 2020-11-5 10:36 AM 發表

佢上台其實都好難攪.
爛攤子太多.
淨係講疫情, 佢又可以點.
特朗普做得衰一直俾人鬧, 到登登接手做唔到成績肯定俾特朗普FANS追住呢批鬥.
好多美國問題真係唔係換過人可以解決.
特朗普攪到D問題浮晒面同惡化, 接手既唔可以好似以前咁壓住當冇野.
要解決咩? 係得既一早就做咗啦.
而登登唔似係有咁既雄才大略囉.
Covid我唔旨意佢搞得掂, 一班口罩唔戴唔遵守社交距離. White supreme就應該壓得到, 平民會好過少少

引用:
原帖由 柏垟 於 2020-11-5 03:43 PM 發表

德州撲克都有曬冷。 建國潛伏期就是搞賭場。

---
德州撲克 (Texas hold'em,有時也簡稱為Hold'em或Holdem),簡稱德撲,是世界上最流行的公牌撲克衍生遊戲,也是國際撲克比賽的正式競賽項目之一。世界撲克大賽(World Series of Poker,WSOP)和世界撲克巡迴賽(World Poker Tour,WPT)的主賽事(Main Event)項目即是「無 ...
十三張我唔識, 德州撲克就識識地

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]