• 瀏覽: 1,039,108
  • 回覆: 206
  • 追帖: 227
+741
引用:
原帖由 Y-hk 於 2020-11-4 12:22 PM 發表

事實如此.
上一次仲可以賴唔知佢會差到咁.
今次有4年表現你地睇.
如果都仲要選佢就冇得怨.
全世界都睇到侵侵係差係PK

不過如果從尾國人嘅角度去睇
即係代表 大尾角主義, 霸權主義, 白人至上.......等等....先係佢哋想要嘅嘢
所以侵侵就係佢哋需要嘅腫桶

好快嘅將來老尾崩潰就唔好怨人啦 !

最重要/多選舉人票嗰幾個州依家都係侵侵帶住

引用:
原帖由 wsp 於 2020-11-4 01:00 PM 發表

我哋可以睇到
拜登贏的州份(其實唔係拜登贏,係特朗普輸)
都是國際化大城市的所在:西雅圖,三藩市,洛杉磯,芝加哥,波士頓,紐約,華盛頓....
可見比較有見識,有視野的美國人
都知侵侵係垃圾
但大多數美國人其實只係土佬
Buy哂佢不顧事實,噏得出就噏的謊言和平霸式宣傳
當佢神咁拜
有人評論過,尾角好多人嘅思維仍然係極端保守,完全同21世紀嘅社會係好矛盾。

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-11-4 01:19 PM 發表
六個搖擺州,金毛已取五,民主黨應無機了,阿爺同老美真正交手,正式開始!
尾完崩潰 尾角崩潰 正式加速 大家睇路

引用:
原帖由 太大星 於 2020-11-4 08:49 PM 發表
今日金毛話嬴咗,過幾日出結果輸咗幾張票,金毛話民主黨係郵遞票做手腳,唔乘認結果,憤怒嘅金毛粉絲就會挑起雙方衝突,好戲連場。
登登加油

侵侵努力

已準備靚酒 入重花生 等開場

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-11-4 09:21 PM 發表
威斯康新州應該是拜登的了!

誰勝誰負我一點興趣也沒有,我最有興趣是今次竟然百份百按劇本玩……金毛宣報自己贏少少,之後係輸少少……之後……肯定有之後啦!!!
我就係中意呢個劇本

密歇根 登登應該搞掂, 過咗金毛

49.3%(2,487,838) 登登
49.2%(2,484,138) 金毛 

引用:
原帖由 mickyhon 於 2020-11-4 10:01 PM 發表

今日在下中午時有點心悸,所以將8成資金轉晒人仔。。。
🙏
今日人仔上落差價都好大,波幅有成千二三點
師兄中午前應該可以入到較平價人仔  

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-11-4 10:51 PM 發表
結局可能是下圖:

百份百按劇本!
總之侵侵輸少少就如我所願嘞

就嚟夠鐘發爛渣啦 !
侵侵嘅白皮勤王隊唔該準備出場喇喂!

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-11-5 10:12 AM 發表
又十萬了!

呢個星期老尾個總數可以突破一千萬了

引用:
原帖由 太大星 於 2020-11-5 11:55 AM 發表
金毛而家連東岸剩翻嗰三個州都有啲危,係時候發爛渣了,郵遞選舉不公,要求司法覆核。
依家登登全國總票數比侵侵多三百幾萬票
如果侵侵屍法碌柒推翻點票結果嘅話
登登同民主黨啲粉絲都同樣會出嚟發爛渣反枱 !

所以任何結果都有好戲上演

呢期啲花生真係好搶手

人仔兌尾完急升到6.60xx
相信好快到6.5xxx
即係已回升到兩年多前嘅位

有師兄尋日6.7xxx轉咗人仔
慳咗唔少 

大損後嘅影響開始浮現

+ 小柑柑下晝開始急彈(小銀銀升福更大)
+ 人仔創兩年新高
+ 尾匯指數急插左八百幾點

不過
+ 港股同期指急升(夜期仲繼續升升升)
+ 尾股尾期一樣升升升
**不過勾尾確診數字一樣係爆升中
老尾尋日又過十萬

其實依家老尾又暴亂,又疫情,窮人援助又未有(好多家庭已經冇錢冇糧), 邊個做總統短期內都救唔到個經濟, 股市仲可以托得咁高?? 好可能大戶已經部署散水, 真係要小心睇路!

純個人亂吹水

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-11-5 10:16 PM 發表
阿爺黑手終于插入醫療界!
難怪白皮咁憎阿爺

“國家隊”出手,心臟支架從1.3萬降至700元

https://www.guancha.cn/politics/2020_11_05_570463.shtml
鑽石價一吓變成白菜價

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]