• 瀏覽: 1,039,537
  • 回覆: 72
  • 追帖: 227
+741
引用:
原帖由 dustin 於 2020-11-11 16:25 發表

仲未計攞政府錢請啲曱甴做助理果筆呀
咪係囉,唔想交稅白養曱甴。

引用:
原帖由 小市民0009 於 2020-11-12 10:44 發表

可能焦急地等緊yc作啲輿論或者民意挽留
大家都想佢地快點走,熱切祈盼佢地快點走。

但係佢地自己內心係唔想走,所以拖延時間,在未作好故事,話民意如何挽留佢地前,唔遞辭職信。

引用:
原帖由 boco2002 於 2020-11-12 12:08 發表

當日不是齊上齊落嗎?但今次沒聽到班區已完發聲?🤔
乜鬼齊上齊落都係口號,而家話辭職信都係各自遞上去喎。

犯文講就兇狠,做就……

錢錢錢錢,真係好吸引,唔捨得走。

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-11-13 10:52 發表
蓬佩奧:台灣並非中國一部分

美國國務卿蓬佩奧說,台灣並非中國一部分,前總統列根的政府已制定這個政策,美國30多年來一直奉行至今。他認為,是兩黨的共識,是民主的典範。蓬佩奧接受美國一個電台節目訪問時表示,北京應該恪守對台灣民眾的承諾,兩岸問題未解決前,他希望維持現狀。他又說,美國應該恪守對台灣的承諾和義務,已經宣布對台售武,協助台灣加強防衛能力。

好大的 ...
咁巴閉,夠膽咪叫呆菜立國啦,再大膽D,老尾腫桶過去觀禮呀!

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2020-11-13 10:54 發表

不知何時會出現。。。。
希望好快🙏

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-11-13 11:04 發表

仲未見到內地對此的反應
阿爺無反應,灣灣重更加驚驚。

引用:
原帖由 陽光藍孩 於 2020-11-15 10:04 發表

剛剛相反,佢地認為中國好快會爆煲,講左20年都未爆姐係好快會爆。。。
無咩美肺確診正正代表消息傳唔到出去
港豬個腦被洗到空白,唔識思考😓

引用:
原帖由 有女萬事足 於 2020-11-16 17:08 發表

理大:近兩個月輸入個案最少27%未在機場檢測被發現

理大分析本港新型冠狀病毒基因的變異與傳播情況,發現第三波疫情最常出現的GR型病毒株,在9月過後基本上已在香港消失,即是本港曾經戰勝病毒。而10月的本地個案則出現GH型病毒株,分析後相信是從外地傳入,病毒基因與印度及尼泊爾的輸入個案相似。理大醫療科技及資訊學系副教授蕭傑恒表示,最近兩個月的輸入個案中,最少27%個案沒有在機場檢測時被發現,要到1 ...
高貴的旅客回到香港,要隔離又唔守規矩。
而病發的人,問佢去過那裡,會回答:唔記得啦/咪講左囉,問問問,唔記得呀。
市民又喜歡去飲飲食食,或三五成群去玩,完全當疫情無到。

就係咁樣,點會清零?

引用:
原帖由 太自我太不羈 於 2020-11-16 18:37 發表

我都唔L記得架, 所以唔該整個有追蹤嘅app好喎
又話無私隱權呀!
高貴的愚港人,好難頂架。

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-11-19 13:08 發表
大台剛報老美單日十七萬宗美國肺炎!
唔怕,老尾“話”有疫苗,95%有效。
要死的人死晒,唔死的比較身體好,打埋“話”快將推出的疫苗,咁就無有怕,股票繼續go,go,go。

引用:
原帖由 milkylok 於 2020-11-19 18:49 發表

希望國安署查封暴大,永久封九左佢😡
唔洗封,炒晒黃教獸,黃職員就可以了。
誰人不服?炒!
請內地教授,內地文書職員來做。

人材,中國大把啦!

引用:
原帖由 大橋上一人 於 2020-11-19 16:50 發表

1957年蘇聯發射第一顆人造入衛星進入太空, 1961年世界第一個進入太空的地球人係蘇聯宇航員加加林。出於政治考慮,自由世界老大尾國點可以科技上落後於專制的共產世界,於是趕鴨子上架,博老命都要令尾國人成為第一個踏足月球的地球人。
西方掌握龐大宣傳機器,好多事靠吹就吹到好多盲毛以為係事實,比如德國人發明電話,唔係尾國佬 Bell,德國佬發明電燈,但好多人以為係尾國佬愛迪生發明。
尾角佬咁叻吹,咁今次疫苗會唔會又係老吹呢?
藥廠CEO見股票升就拋售喎,可疑呀!

引用:
原帖由 horse2014 於 2020-11-19 19:06 發表
宜家連墨西哥都唔驚老美

孤煙暮蟬 11/19
墨西哥威脅如果不釋放他們的前國防部長,就會驅逐境內的所有美國DEA特工,迫使美國放棄了起訴。還真是美國國力衰落了,老大哥也有這一天。

牆倒眾人推,樹倒猢猻散。
希望老尾的牆快點冧,樹快點倒。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]