• 瀏覽: 23,830
  • 回覆: 236
  • 追帖: 1
+35
學呆灣?

戰機遭遇雀鳥撞擊後失控, 避開民居後把握最後3秒跳傘... 真係生死幾秒內啊...

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2020-10-18 08:24 PM 發表
南部戰區空軍航空兵某旅一架殲10戰機早前在演習期間,遭遇鳥擊導致引擎失效。戰機即將墜毀之際,機師王建東跳傘逃生,並將戰機...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20201018/photo/bkn-20201018143929680-1018_00952_001_01b.jpg?20201018151908

原來雀仔勁過飛彈,要去雀仔街大量購入等升值。
...
今翅這隻雀仔,分明是美國放出來,故事撞擊殲十的。美國侵侵不要抵賴,共美之仇不共大天!

樓主係一個好成功嘅小丑

人形物體真係井底之蛙全世界個機場都要開槍趕雀㗎啦

真英雄,避開民居減少傷亡。

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2020-10-18 08:47 PM 發表

基本操手來,點英雄法?
奉公守法都係做市民的基本操守,可惜Yellow object唔遵循,講咩追求和平及公義,點解人地又要回覆你地D訴求。

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2020-10-18 08:30 PM 發表

大驚小怪
不嬲雀仔對所有飛機都係威脅黎
人一黃,腦便亡。
你跟它們講解,好聽啲叫徒然,直接的叫哂鳩氣。

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2020-10-18 08:47 PM 發表

基本操手來,點英雄法?
你係咪想笑D黑醫護, 黑律師, 黑法官先?

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2020-10-18 09:10 PM 發表
唔怪得強國甘多神仙,e個程度就叫英雄。
咪就係,西方國家唔使,求其幻想曲就話係神係主

臨危不亂,訓練有素

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2020-10-18 08:53 PM 發表
基本操手在鄉土共狗眼中巳經叫英雄,可想而知其他強國兵平日係幾甘精英之中的精英。
嘩,無去精神科覆診?
妻離子散確係慘,難怪你咁變態。

引用:

基本操手來,點英雄法?
咁唔叫英雄唔通要好似你個12位曱甴手足咁反中反到著草扮釣魚自動送中先叫英雄?

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2020-10-18 08:24 PM 發表
南部戰區空軍航空兵某旅一架殲10戰機早前在演習期間,遭遇鳥擊導致引擎失效。戰機即將墜毀之際,機師王建東跳傘逃生,並將戰機...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20201018/photo/bkn-20201018143929680-1018_00952_001_01b.jpg?20201018151908

原來雀仔勁過飛彈,要去雀仔街大量購入等升值。
...
曱甴真係低智商無藥醫——【無生腦袋】。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]