• 瀏覽: 23,815
  • 回覆: 236
  • 追帖: 1
+35
唔怪得強國甘多神仙,e個程度就叫英雄。

引用:
原帖由 afternoon 於 2020-10-18 08:58 PM 發表

幸福非必然,香港人唔好身在福中不知福
在你們那裹學回來。原本唔識的。

傻佬,以前啟德機埸有專人在跑道驅雀,依家中國機埸已經有電子驅逐器,但是軍事機埸多數近農村,軍中在空中撞上雀鳥周時發生。

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2020-10-18 09:10 PM 發表
唔怪得強國甘多神仙,e個程度就叫英雄。
為左將飛機偏離民居挽救眾生靈,經一輪操作差3秒佢就命都無啊 ching

會唔會係飛機手太肥,好似有雙下巴。

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2020-10-18 08:24 PM 發表
南部戰區空軍航空兵某旅一架殲10戰機早前在演習期間,遭遇鳥擊導致引擎失效。戰機即將墜毀之際,機師王建東跳傘逃生,並將戰機...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20201018/photo/bkn-20201018143929680-1018_00952_001_01b.jpg?20201018151908

原來雀仔勁過飛彈,要去雀仔街大量購入等升值。
...
你隻死曱甴知識貧乏,又出嚟獻醜!
我勸你刪走d字去,有你呢種傻屌真係影鳩衰香討!

引用:
原帖由 billy80 於 2020-10-18 09:46 PM 發表

你隻死曱甴知識貧乏,又出嚟獻醜!
我勸你刪走d字去,有你呢種傻屌真係影鳩衰香討!
Good!  

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2020-10-18 20:30 發表

大驚小怪
不嬲雀仔對所有飛機都係威脅黎
佢唔知一隻雀可以KO一架民航機,隨時死幾百人。

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2020-10-18 08:53 PM 發表
基本操手在鄉土共狗眼中巳經叫英雄,可想而知其他強國兵平日係幾甘精英之中的精英。
你真係人如其名,69咁

引用:
原帖由 lyretail1969 於 2020-10-18 08:24 PM 發表
南部戰區空軍航空兵某旅一架殲10戰機早前在演習期間,遭遇鳥擊導致引擎失效。戰機即將墜毀之際,機師王建東跳傘逃生,並將戰機...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20201018/photo/bkn-20201018143929680-1018_00952_001_01b.jpg?20201018151908

原來雀仔勁過飛彈,要去雀仔街大量購入等升值。
...
傻毛要哭喪了

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2020-10-18 08:59 PM 發表
樓主是位白卡人士,一樓說原來雀仔咁咁咁,幾層之後又話係基本.

咁一樓說的原來雀仔點點點,係扮無知定係明知都要屈的無恥?
D曱甴講野冇經過大腦,經常前言不對后語,唔奇怪。

保護人民生命,好.

樓主同無知,高速飛行中撞到雀仔可達50000磅力,足夠撞凹機殼

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]