• 瀏覽: 1,967
  • 回覆: 41
  • 追帖: 1
家陣國汰航空還有什麼人才存在呢... 國汰早就應該派大信封, 送走一大班利用乘客來要脅國汰同政府的罷工淫才吧...

熱賣及精選
因管理不善而在全球最佳航空公司排名跌出三甲的國泰航空

呢句方向會講到幾時

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
清盤就最合乎香港市民的心聲

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-18 08:20 PM 發表

因管理不善而在全球最佳航空公司排名跌出三甲的國泰航空

呢句方向會講到幾時
跌出十甲, 咪改口

因管理不善而在全球最佳航空公司排名跌出十甲的 ...

香港教育局都應仿傚呢招, 邊個教恊教師响應擺課, 就DQ邊個, 反正而家人浮於事, 空出的教師職位, 咪給其他有心教育的求職教師好過

引用:
原帖由 tipp-ex 於 2020-10-18 08:21 PM 發表

清盤就最合乎香港市民的心聲
國泰清盤牽涉航權,政府應該唔會比佢死。

你唔好得個講字,幾時炒黃絲黑衣員工

又話要攬炒?仲講開源?又話要為香港末來,犧牲小小冇所謂,唔係架?抗爭預要犧牲,玩唔起就唔好柒啦!

引用:
原帖由 archress 於 2020-10-18 07:44 PM 發表

夠膽派大信封,我哋一定搞大罷工!洩憤!
依家都派信咪同大擺工冇咩分別

我要攬炒

引用:
原帖由 kwan1516 於 2020-10-18 10:44 PM 發表

又話要攬炒?仲講開源?又話要為香港末來,犧牲小小冇所謂,唔係架?抗爭預要犧牲,玩唔起就唔好柒啦!
揾架777客機改做141

引用:
原帖由 虎影俠 於 2020-10-18 10:45 PM 發表

依家都派信咪同大擺工冇咩分別
有分別, 派完信封巳經唔係公司員工 以後你鐘意罷工咪罷工  

引用:
原帖由 胡姫爸爸 於 2020-10-18 10:47 PM 發表

揾架777客機改做141
要唔要油成架機 似黃色招牌

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-10-18 07:41 PM 發表

因管理不善而在全球最佳航空公司排名跌出三甲的國泰航空,及旗下國泰港龍航空早前拒絕申領第二期保就業計劃,外界盛傳國泰最快本.......

當日國泰一眾奸邪妖獸推波助瀾,打造「攬炒香港」。如今奸邪妖獸對自己毀滅香港的惡行隻字不提,拒絕承認自己攬炒有錯,反而斥責僱主開源不力。

常有人說「奸邪妖獸從來不認自己有錯,只會諉過他人。」如今一見,果如人言。

新聞來源連結 ...
裁啲搞事分子和豬扒先。

曱甴係人才?🤭🤭🤭

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]