• 瀏覽: 29,045
  • 回覆: 240
+12
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-10-18 05:40 PM 發表
美國總統特朗普(Donald Trump)在10月16日出席一個造勢集會時開玩笑地表示,若果他真的輸掉大選,他或會考慮離開美國。美國有線電視新聞網(CNN)

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201018/394529421387632640895743.jpeg/zqXMBIPniFlzAaZWp6hHEarrRbqYKkXci1rkNYta5 ...
乜唔係被提名攞諾貝爾獎咩?

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-10-18 05:40 PM 發表
美國總統特朗普(Donald Trump)在10月16日出席一個造勢集會時開玩笑地表示,若果他真的輸掉大選,他或會考慮離開美國。美國有線電視新聞網(CNN)

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201018/394529421387632640895743.jpeg/zqXMBIPniFlzAaZWp6hHEarrRbqYKkXci1rkNYta5 ...
逃得過人,刀逃唔過20幾萬肺炎死怨魂👻

引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-10-18 05:48 PM 發表
所以點解侵出盡手段要連任就係咁解
佢任內做既野
根本好多都可以令佢入冊
而且唔單止佢 真係要查
我諗佢成個家族 無一個係無辜
咁攪嘢?咁佢就算連任,住期完都係要俾人告架,只係延遲發生姐。

咁查實佢犯左咩法?

只要佢一落選,民主黨同公和黨都唔會放過佢,點止訴訟,分分鐘連命仔都不保,知太多黑材料啦,而家佢放少少風出黎講之前的野,就係講比兩黨人知咪玩咁絕,否則爆大鑊攬炒

美墨圍牆佢同班農各袋幾多?

引用:
原帖由 tesrofder 於 2020-10-18 07:35 PM 發表

佢做完,就會發功幫彭斯助選,到時彭斯就會幫佢脫罪架喇。
即係總統相衛!就算佢做得到今屆都要睇彭斯做唔做得到,睇嚟特朗普都無咁好彩!

走佬最好黎香港!係第二度殺人都有事,何犯況其他嘢!

食花生攬炒美國

引用:
原帖由 前期理性的腳指 於 2020-10-18 06:46 PM 發表
佢一敗選,第一時間去中國跪求收留佢?
中國人始終是最好,最優越,冇人夠佢咁了解中國了。
唯一可保護佢係普京,侵上台咁耐祇針對中國,對蘇聯完全放一馬!

引用:
原帖由 tesrofder 於 2020-10-18 07:35 PM 發表

佢做完,就會發功幫彭斯助選,到時彭斯就會幫佢脫罪架喇。
唔會等做完,萬一彭斯選唔上點算。應該任內會借故辭職比彭斯上。

引用:
原帖由 ichthys2 於 18-10-2020 17:48 發表
特朗普已勢成騎虎,只能背水一戰了。
美國資本家應該資助了不少金錢要他勝出選舉,否則他很可能要坐監和破產。

今次連任  ,最多拖4年,一早跟中國改無限連任就就無敵,鬼老死蠢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]