• 瀏覽: 1,197
  • 回覆: 16
+2
泰國警方上周五(16日)在曼谷以水炮車驅散示威者後,翌日有數萬人上街,兵分多路前往最少5個地點集會,示威於當晚8點結束,

泰國動亂係一場顏色革命,尾國係幕後黑手,目標係破壞一帶一路

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20201018/bkn-20201018122231771-1018_00912_001.html

示威八點結束,市民和平散去?點解唔同香港劇本ge?

屌。密曬人都系幾萬人,香港就吹到200萬

附件

FK3053.png(127.2 KB)

和平結束,相安無事,暴民唔搞事嘅話,群眾示威可以接受,同香港嘅所謂和平示威,真係無可比擬

尾國攪呢啲動亂是樂此不疲

引用:
原帖由 johnlong18 於 2020-10-18 15:49 發表
泰國警方上周五(16日)在曼谷以水炮車驅散示威者後,翌日有數萬人上街,兵分多路前往最少5個地點集會,示威於當晚8點結束,

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/aeanews/20201018/photo/bkn-20201018122231771-1018_00912_001_01b.jpg?20201018130612

泰國動亂係一場顏色革命,尾國係幕後黑手,目標係破壞一 ...
美軍想係泰國建立美軍基地,現任政府唔肯都係原因。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-10-18 03:55 PM 發表
屌。密曬人都系幾萬人,香港就吹到200萬
好多黃屍重用緊200幻打飛機

尾國又想玩香港劇本

似足上年香港

睇下會唔會血腥收場

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-10-18 03:53 PM 發表
香港曱甴有 OT

引用:
原帖由 光棍man 於 2020-10-18 03:53 PM 發表
泰國曱甴驚軍人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]