• 瀏覽: 22,608
  • 回覆: 138
  • 追帖: 2
+5
黃色律師都去唔到澳門,不如試去大陸呀!!!!!!

要查查有無違反

一直與修例風波期間「流亡」到台灣的「抗爭者」有聯繫的黃國桐,聲稱部分在台灣的「抗爭者」感到「前路茫茫」,為讓他們「恢復正常生活」,遂發起所謂「保護傘」計劃,籌集資金在台開設餐廳及二手衣店,再為「抗爭者」申請工作簽註,讓他們自食其力。

香港傑青,未來棟樑,流亡海外做打雜

引用:
原帖由 真。理性的牛牛 於 2020-10-18 03:22 PM 發表
厲害了,就算偷渡到台灣省,亦要加強香港義士/天使的意志,看來恐怖襲擊指日可待
唔係香港, 理 7 佢

一定要查清楚,睇下出重金有冇人督灰?

義士臺灣食屎,可恥
有沒天使好好招呼

所有撐D畜牲嘅都係人渣~比人掃埸唔值得可憐~抵撚死!

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-10-18 02:45 PM 發表
文匯網是香港文匯報全資附屬網站,面向全球華人,溝通兩岸三地,每日提供大量及時準確的新聞及資訊..........

原來被潑糞的食店,東主是黃國桐的助手。看來奸邪妖獸朋庇為惡,再明顯不過了。

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202010/18/AP5f8b5b78e4b00e3df3e7b517.html ...
香港有黃國桐,台灣有其助手

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-18 04:13 PM 發表

唔係香港, 理 7 佢
最怕就係偷渡回港

引用:
原帖由 真。理性的牛牛 於 2020-10-18 04:22 PM 發表

最怕就係偷渡回港
偷渡回港唔驚比大陸公安拉到??佢地唔驚港版國安法??

爹親娘親都不及美鈔親!

引用:
原帖由 我係掟磚廢青1號 於 2020-10-18 04:05 PM 發表
我知香討都好多台灣打手。在比預告台灣人一聲,如果真係有一日武統台灣,要記得港獨都出唔少力去推台灣去死。

利申本人不支持武統台灣,最好都係一中一台,但係台灣要去死,我冇得唔俾你去死 ...
台獨打手

香港司法界爛到貼地,成班人幫英國做漢奸,班人嘅資歷靠英國,証明大陸當日太純良信英國佬

間野邊係佢女助手開

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]