• 瀏覽: 2,241
  • 回覆: 52
+8
香港同台灣人支持特朗普係因為佢對付中共,但忘記佢本身係一個顛佬
世界真係瘋顛

我好喜歡特朗普再做多屆美國總統的

係咩, 真唔L真呀? 啲所謂民調, 一向都好L流下喎.

引用:
原帖由 買大陸股等數錢 於 2020-10-18 12:51 PM 發表

索攞斯有個moveon係美國搞搞震,煽動革命
識...索羅斯背後就係洛克菲勒家族

侵侵要繼續,整死美國

引用:
原帖由 andysan4 於 2020-10-18 12:42 PM 發表
黃絲囝囝唔支持侵侵救港嗱

11724404  11724405 11724406 11724407
一班腦殘,應該加多句, 獻出後庭🤔🤔

有的人笑裡藏刀你會很害怕............但瘋子不藏刀子笑着.........你一樣害怕.....!!

想想懂王什麼都懂..........什麼都懂的人太可怕了.......因為他不會聽專家及學者的意見...!!

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2020-10-18 12:23 PM 發表
觀乎曱甴暴行,香港人應該支持拉登多啲。
等睇Trump 落台後被ISIS殺

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-10-18 12:25 PM 發表

拉登被歐美妖魔化
滷味嘅對家,個個都係妖魔啦

引用:
原帖由 chan198999 於 2020-10-18 12:48 PM 發表
拜登背後果個團體又黎做新聞。

事實上拜登競選開支多過特朗普好多。
拜登多金主支持

引用:
原帖由 人之初大大 於 2020-10-18 02:46 PM 發表

等睇Trump 落台後被ISIS殺
想死咁易,大把官司跟尾

我都支持拜登!

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-10-18 12:19 PM 發表
美國即將於下月三日選總統。根據英國市場調查公司YouGov在亞太地區近日所做的民調,香港較多人支持民主黨候選人拜登。在亞太八個國家及地區中,台灣民眾對現任總特朗普最有好感,其他地區都是拜登較受歡迎。

YouGov前周公布歐洲地區調查結果,主要歐洲國家全都希望拜登贏得大選。亞太地區不像歐洲那樣一致偏好拜登,因為特朗普在台灣頗受愛戴,他在台灣獲得百分之四十二的支持率,拜登僅百分之三十。在這項調查中, ...
「黃C9」又話好多港人支持「浸爺」嘅,呢個民調又要打破佢哋玻璃心。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]