• 瀏覽: 2,236
  • 回覆: 39
引用:
原帖由 @賓尼兔@ 於 2020-10-19 07:26 PM 發表

你喜歡打飛機咪打,唔知中國入面兩個加拿大朋友點呢?
得閒睇多啲新聞啦,中芯問題已開始有突破....打壓中興、中芯係老美開始見到大陸科技嘅利害,打阿里巴巴集團螞蟻係睇到大陸金融科技及財技有機會超越老美,螞蟻市值係citi嘅4倍....

老美依家打到無牌打就連孔子都打,話係言論
以打貿易戰睇,老美好似盲頭烏蠅咁亂咁打,已經失去打貿易戰嘅意義.因為言論並唔係貿易戰應該有嘅範圍

浸浸應該做多4年,老 ...
見到D支那小糞紅幻想支那可以超過美國真係好好笑...
五毛主子雜種多次講過唔會挑戰美國..永遠唔會超越美國地位呢..
仲反主子意思

垃圾支那連印度都打唔贏仲想超越美國
真係低能無限

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-10-19 07:39 PM 發表

見到D支那小糞紅幻想支那可以超過美國真係好好笑...
五毛主子雜種多次講過唔會挑戰美國..永遠唔會超越美國地位呢..
仲反主子意思

垃圾支那連印度都打唔贏仲想超越美國
真係低能無限 ...
你無睇到GDP預測咩?毒果無報到定唔敢報
平時淨係識話大陸講大話依家你又信習大大講野
你立場咁唔堅定又淨係識執住一句說話去無限發大,抵你成世住喺井底,得閒留意多啲財經新聞,就算唔留意,你睇下美國爭世界幾多錢而中國政府盈餘有幾多先再回應吧
再者,
浸浸話同習大大係好朋友你信唔信
浸浸話飲消毒藥水可以醫病你飲唔飲
浸浸話自己完美控制疫情你又去唔去美國
回應之前查下啲資料先回應,唔好再七喇,你愈講只愈代表黃撚就係七頭嘅代表.

美國自己做太多這類壞事,以己度人

引用:
原帖由 @賓尼兔@ 於 2020-10-19 08:12 PM 發表

你無睇到GDP預測咩?毒果無報到定唔敢報
平時淨係識話大陸講大話依家你又信習大大講野
你立場咁唔堅定又淨係識執住一句說話去無限發大,抵你成世住喺井底,得閒留意多啲財經新聞,就算唔留意,你睇下美國爭世界幾多錢而中國政府盈餘有幾多先再回應吧
再者,
浸浸話同習大大係好朋友你信唔信
浸浸話飲消毒藥水可以醫病你飲唔飲
浸浸話自己完美控制疫情你又去唔去美國
回應之前查下啲資料先回應,唔好再七喇,你愈講只愈 ...
點解支那可以連印度都打唔贏

點解美國要捉孟臭西 但支那唔係捉美國人還擊而走去捉加拿大人? 😹😹😹

支那就係孬種 比美國禁住黎砌都零還擊 👻👻

佢有得繼續做先講啦

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-10-21 06:58 PM 發表

點解支那可以連印度都打唔贏

點解美國要捉孟臭西 但支那唔係捉美國人還擊而走去捉加拿大人? 😹😹😹

支那就係孬種 比美國禁住黎砌都零還擊 👻👻 ...
成日問咁多點解,自己唔識去搵答案,每個黃人都係咁,書又唔去讀,野又唔去做,日日上立場連登圍爐...
日日支那前支那那後,你喺英美歐澳人眼中都係一隻你口中嘅支那仔。中國人眼中你就係漢奸雜交打亂種
連自己身份都唔識尊重,全世界包括中國人都唔會尊重你呢條傻仔
自己上網搵下大國角力情況如如何角力啦。
下下淨係識用拳頭,用下腦啦,依家打仗唔使用拳頭,係打經濟打政治戰了
井底貓,唔好一出聲就比人屌啦

引用:
原帖由 @賓尼兔@ 於 2020-10-21 07:06 PM 發表

成日問咁多點解,自己唔識去搵答案,每個黃人都係咁,書又唔去讀,野又唔去做,日日上立場連登圍爐...
日日支那前支那那後,你喺英美歐澳人眼中都係一隻你口中嘅支那仔。中國人眼中你就係漢奸雜交打亂種
下下淨係識用拳頭,用下腦啦,依家打仗唔使用拳頭,係打經濟打政治戰了
井底貓,唔好一出聲就比人屌啦 ...
其實正常人都唔會自認係支那畜生既..

某D奴才就例外啦

姐係孟臭西已成慰安安全套啦
支那唔會救佢嚕

引用:
原帖由 @賓尼兔@ 於 2020-10-21 07:06 PM 發表

井底貓,唔好一出聲就比人屌啦 ...

姐係你屌雜種支那唔用腦,想武攻台灣?
不過支那連印度都打唔贏,點打台灣呢

引用:
原帖由 貓兒休假 於 2020-10-21 07:54 PM 發表

姐係你屌雜種支那唔用腦,想武攻台灣?
不過支那連印度都打唔贏,點打台灣呢 ...
由頭到尾都係你話要用武力打台灣,要用武力的話之前江澤民時代已經做左,由鄧小平開始中國一直都唔想改變中台關係,直到現在台灣老蔡單方面想改變而不停測試中國底線,狗上老美從中作梗賣過期武器比台灣
你用下腦啦,中台真係開打對邊個最有利,世界以利益為先,如果中台開打,老美從中油水例如石油、股票市場、金等等仲未計賣過期武器比台灣
你就永世困喺井底,得閒伸個頭出黎睇下呢個世界,睇下新聞,唔好上咁多連登
你再拗落去只會覺得你愈黎愈白痴,七少陣拜託

不要孔子 要金子

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]