• 瀏覽: 3,131
  • 回覆: 44
引用:
原帖由 Apachewarrior 於 2020-10-18 10:29 AM 發表
有網民在Facebook專頁「西店Hi客之道 Hispitality Secret」近日投稿,目睹在火鍋店有食客嫌牛肉切得太薄又太厚,更換多次後仍然投訴。

網民指,在九龍灣一間日式放題火鍋店用餐時,見到另一桌客人投訴牛肉太薄,要求換過碟。女食客投訴「乜你地啲牛肉切咁薄㗎,我上次食都唔係咁」。店員更換幾碟之後,惟女食客仍然不滿意,「仲要逐塊夾起驗屍咁睇,即係碟牛掉得」,又再投訴「我覺得你地玩野囉, ...
全部投訴都係出自港女

港女又贏

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-10-18 05:21 PM 發表

有嗰一日先算啦 , 我好撚驚呀
你梗係冇呢一日啦 因為你聽日就歸西嘛! 今晚有得食好食 有得瞓好瞓啦!

招呼這類麻Q煩的食客, 最好就是用機來切肉片, 塊塊好似獨立芝士片厚薄, 想幾厚幾薄都統一無偏差...

呢D咪係港女
分分鐘做佢男友可能要成日俾佢計數.....例如丁的長度

逼9佢死撚晒d生肉拉,咁多要求
放題食完咪食下一碟攞吊,冇錢就咪咁9多要求拉

引用:
原帖由 抗毒果勇士 於 2020-10-18 08:33 PM 發表
呢D咪係港女
分分鐘做佢男友可能要成日俾佢計數.....例如丁的長度
差1mm唔合格🤣

拖佢入廚房揀

我淨係想知換返入廚房嘅牛肉有冇再攞出嚟賣?
個女顧客咁換法,人哋點做生意?上咗你枱再賣俾人點衛生?
大把人食都無得食,浪費食物天誅地滅

機切點厚薄不一

屌佢老母!!   食唔食呀!!! 唔要就過主

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2020-10-18 01:57 PM 發表

做個垃圾餐廳低級職員有咩好尊重?宜家冇糧出俾佢?
窮西食 2百零一位低價自助餐廳有咩好投訴?  自量下好喎、以為 A5和牛?????  

成舊比佢自已切啦吊!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]