• 瀏覽: 29,625
  • 回覆: 12
+39
距離美國總統選舉只有18天,總統特朗普周五(16日)在喬治亞州的競選集會上表示,如果他在選舉輸給對手、民主黨總統候選人拜登,那麼他可能會「離開這個國家」。

特朗普向支持者表示:「你們能想像如果我輸了嗎?我感覺不太好。也許我得離開這個國家,我不知道。」他又稱,假如輸給總統政治史上最差的候選人拜登,他會感到尷尬。

對於有報道指拜登上月籌集競選經費較高,特朗普揚言不會再為今年競選籌款:「我可以籌到更多的錢,我會成為世界上最棒的募捐者,但我就是不想這麼做。」

喪侵又話自己最愛國,點解輸咗選舉會離開美國?一定是怕冇咗總統保護傘會被檢控坐監。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20201017/bkn-20201017223052942-1017_00972_001.html

在位求穩,  在野求亂 !
引用:
原帖由 banjo. 於 2020-10-18 08:05 AM 發表
柒朗普咁快就諗定著草?
佢有咁多官司在身唔驚就要賠錢及坐監咩。

引用:
原帖由 門前送行 於 2020-10-18 08:02 AM 發表
唔好走,監獄等緊你
喪侵驚死在監獄內。

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-10-18 08:10 AM 發表
移民去中國?
佢同金毛是好兄弟,移民去英國好啲。

引用:
原帖由 robin09 於 2020-10-18 08:13 AM 發表
回國啊,心中的祖國-- 中國。
川建國終于可以衣錦還鄉了 !
去北韓更高枕無憂啦!

引用:
原帖由 生生不息2014 於 2020-10-18 08:28 AM 發表

講到明落敗一係唔交政權一係走路。會走去邊呢?可能係佢成日指責嘅中國。
喪侵形愛國!

引用:
原帖由 kingking99 於 2020-10-18 08:45 AM 發表

美國新主人有令,可能會將佢押送回美國
咁喪侵走去北韓安全啲。

引用:
原帖由 medp111 於 2020-10-18 08:53 AM 發表

應該係坐艇去呆灣揾菜婆照。
蔡婆咁老咁醜樣,喪侵可能寧願坐監都唔會去台灣!

引用:
原帖由 buomjwit 於 2020-10-18 09:28 AM 發表

你唔問下你啲領導?點解啲親友離開哂強國?
9唔搭八;現在是討論自稱愛國之現任總統公開表示,如果敗選就離開佢所愛之美國,他正一敗類!

引用:
原帖由 buomjwit 於 2020-10-18 09:44 AM 發表

強國搞到全世界病毒,死人,搞勢力擴張,滲透干預,種族迫害,好客觀吧。
新冠肺炎病毒在去年6月由美國病毒研究所洩漏出來,令數以千計人染病,美國賴落電子煙;到有幾萬人感染後繼而說是美國流感。

你唔好當美國接收咗七十多年之日本鬼子731部隊是流嘢!

引用:
原帖由 新丁一號 於 2020-10-18 03:57 PM 發表

做,總統四年,搞到天下大亂,殘民自肥,呢幾年背後啲陰質錢應該賺到喊⋯⋯如果天有眼,呢個家族應該不得好死
特朗普家族男士除佢亞哥是正直人,其他全部是奸人!

引用:
原帖由 門前送行 於 2020-10-18 07:56 PM 發表

我真心覺得你做人好悲哀囉,成日帶人遊花園,係雞蛋裏挑骨頭
真心為自己國家交小D稅
佢唔用法律漏洞交稅,一定交稅多過我
親力親為=雞毛蒜皮都要過問,唔信得過下面D人
唔阻你愛你個祖國(美國) ...
喪侵仍然盡力不公開稅務詳情。

特朗普再入稟最高法院 要求叫停公開稅表
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20201014/bkn-20201014110453998-1014_00972_001.html

大家期待特狼普幾時離開美國。😅

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]