• 瀏覽: 29,516
  • 回覆: 388
+39
曱甴下場

話L知你離世喇

引用:
原帖由 kingkong_hk 於 2020-10-18 08:10 發表
移民去中國?
應該唔會,中美有引渡協議,俄羅斯多。

輸左緊要走佬, 佢出口術喺股票市場度執左幾多, 拜登上場一定會同佢計數, 唔走聽拉咩。

引用:
原帖由 disclaimer18 於 2020-10-18 08:09 AM 發表

落敗就要走路就真。

逃去俄羅斯啦。

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
應該係坐艇去呆灣揾菜婆照。

引用:
原帖由 sng850 於 2020-10-18 07:53 AM 發表
距離美國總統選舉只有18天,總統特朗普周五(16日)在喬治亞州的競選集會上表示,如果他在選舉輸給對手、民主黨總統候選人拜登,那麼他可能會「離開這個國家」。

特朗普向支持者表示:「你們能想像如果我輸了嗎?我感覺不太好。也許我得離開這個國家,我不知道。」他又稱,假如輸給總統政治史上最差的候選人拜登,他會感到尷尬。

對於有報道指拜登上月籌集競選經費較高,特朗普揚言不會再為今年競選籌款:「我可以籌到更 ...
走去中國

引用:
原帖由 kingking99 於 2020-10-18 08:45 AM 發表

美國新主人有令,可能會將佢押送回美國
咁喪侵走去北韓安全啲。

離國咁易? 又坐大飛去台灣著草?

佢落敗面臨就係監獄

監獄係你唯一出路呀

引用:
原帖由 sng850 於 2020-10-18 07:53 發表
距離美國總統選舉只有18天,總統特朗普周五(16日)在喬治亞州的競選集會上表示,如果他在選舉輸給對手、民主黨總統候選人拜登,那麼他可能會「離開這個國家」。

特朗普向支持者表示:「你們能想像如果我輸了嗎?我感覺不太好。也許我得離開這個國家,我不知道。」他又稱,假如輸給總統政治史上最差的候選人拜登,他會感到尷尬。

對於有報道指拜登上月籌集競選經費較高,特朗普揚言不會再為今年競選籌款:「我可以籌到更 ...
洋狗輸俾番狗

引用:
原帖由 sng850 於 2020-10-18 07:53 AM 發表

佢連任的話有國家團隊保護佢。但佢落敗大把人向佢秋後算帳,無人保護下,唔走等幾時?

係呀,失敗左就去俄羅斯吧? 其他地方你都去唔到啦,去到都唔擔保你人身安全。  特普真搞笑。

呢條肥侵都咁老
重玩D最下賤的政治手段
他的末日時間已經倒數
所以佢話輸咗就離開老尾
去地府再玩競選...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]