• 瀏覽: 4,769
  • 回覆: 110
引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2020-10-18 11:40 AM 發表

環保你識條鐵咩,廣島蠔吸左幅射特別好味
其他海洋生物呢?

熱賣及精選
引用:
原帖由 carloswkw 於 2020-10-18 12:06 PM 發表

其他海洋生物呢?
你講哥斯拉?美軍搞得掂架啦

回覆 引用 TOP

環保少女聲討日本釋放核廢水未呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 老納 於 2020-10-18 06:02 AM 發表

條靚妹識條柒咩!又被人利用了
咪幾好, 家下大家都知道歐美係點訓練人才來搞亂其他國家的

無腦死豬西先睇爛果日報

回覆 引用 TOP

環保份子聲援恐怖份子?汽油彈、炸彈、槍械原來很環保?一個心智未成熟的少女被人利用?還是根本就是借環保來搞政治

回覆 引用 TOP

全球既TG都有毒,只有你兩條狗既主人侵侵既TG係有益身心又環保!關搭那摩監獄係最幸福既地方

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-10-18 05:37 AM 發表

17歲瑞典環保少女通貝里在Twitter發文聲援12港人。

https://media-proc.bastillepost.com/wp-content/uploads/hongkong/2020/10/20201017_po_通貝里1_fb.jpg

坐頭等艙既環保女響度撐暴徒?

通緝犯棄保潛逃都撐??:smile_41 ...
所以咪話呢個環保少女係玩政治而唔係宣揚環保囉,佢連嗰12港人做過乜都唔知,咁試問佢講要環保又係咪真係了解全球氣候變化嘅真正原因?地球污染佢係咪真係知道實際可行嘅改變方法?還是她只係得把口講,但自己卻一樣去破壞緊地球呢?
真正要改變地球現狀,拯救地球,相信唯有上帝將地球上一半的人口都清除掉,那地球的環境才可以得到改善。試想一下,1000年前地球人口有多少?相比之下,今天人口又是當時的多少倍呢。人越多,需要的地球資源就越多,公元1000年左右嘅總人口都只係3.6億,但今天已經有70億人,已經翻了20倍,試問這種人口密度之下,地球資源有點會唔受到破壞呢?氣候唔變化就奇怪了。所以,真正要令地球可以回復以往,只係關注乜嘢工業污染,碳排放等等,根本就不能改變到幾多,因為真正問題係出喺人口激增之上。
就好似呢位瑞典少女咁,相信佢已經無需為基本生活所需而去煩腦吧,看衣著亦都已經享受緊其他人污染地球所帶來的紅利了。相信如果有一天,環保少女因為環保而要缺衣缺糧,相信她都唔會再有興趣去談甚麼環保了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-10-18 05:37 AM 發表

https://media-proc.bastillepost.com/wp-content/uploads/hongkong/2020/10/20201017_po_通貝里1_fb.jpg

12件垃圾徒犯可以重新做人的話,都係環保嘅

回覆 引用 TOP

引用:

環保少女想12瞞徒在世上消失,好等環境乾淨

回覆 引用 TOP

快拘捕個小女啦,好明顯已犯國安法

回覆 引用 TOP

佢本身就係代言人,
要講環保又唔見佢講下日本倒輻射水落海?

"The universe is change. Our life is what our thoughts make it." Marcus Aurelius

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Puke007 於 2020-10-18 07:56 AM 發表

條𡃁妹搞環保,12暪徒糸公認condom, 莫非推廣環保condom循環用,環保吹?
呼叫黃蜂,死呼!

ho76

回覆 引用 TOP

通緝犯關環保L乜事?食屎啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sam0010 於 2020-10-18 08:00 AM 發表

佢露左底啦, 根本背後就係有人推佢出黎借環保搞事
x100

回覆 引用 TOP

假環保女魔頭, 一早俾人爆哂佢的騙子戲法...

普京評16歲瑞典環保少女:她是被成人利用的無知青年(圖)
https://6do.news/article/1579435-61

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]