• 瀏覽: 23,132
  • 回覆: 185
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 ken-man 於 2020-10-18 04:57 AM 發表

問過印度果邊D朋友。
原來所謂走左既單,只不過係D中國人去果邊開既廠,而家政局改變,加上出口去大陸又吾好,咪走人囉。
香港及大陸紡織界話俾你知,中國在印度設紡織廠的數量好很少,反而細好多嘅孟加拉會有好多大陸投資嘅紡織廠,因為孟加拉有好多製衣廠,而在孟加拉生產嘅布類紡織品,出口到美國有特別稅務優惠,講高檔嘅紡織品,印度生產唔出,講低檔嘅,大陸入面大把又平又靚工廠,無人咩笨實走去印度開廠造毛巾

URL=http://s245.photobucket.com/user/kenny9288/media/mkfung13a_zpsukfqd393.jpg.html][/URL]

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 ken-man 於 2020-10-18 04:57 AM 發表

問過印度果邊D朋友。
原來所謂走左既單,只不過係D中國人去果邊開既廠,而家政局改變,加上出口去大陸又吾好,咪走人囉。
你問過印度啲炮友😂😂😂你確定你啲炮友無點你😂

引用:
原帖由 iapple2 於 2020-10-18 08:37 AM 發表

住香港的印度朋友的印度朋友
Lunch 哥?🤔🤔

回覆 引用 TOP

引用:

問過印度果邊D朋友。
唔知你有冇皮蛋西咁犀利,
佢講到自己差不多每個國家地區都有朋友

回覆 引用 TOP

一暫時間有單就增生產線, 萬一過半年d單又走, 買機錢蝕埋。

真係有商戰頭腦係開間空殼公司簽印度公司單, 到時唔交貨, 等印度佬比國際大公司告到破產。再將佢地客戶訂既產品推出市場。

Zara個d單就唔同

認字特警與狗不得內進
9635 0808

回覆 引用 TOP

引用:

問過印度果邊D朋友。
我都問過你表哥同埋你契哥,你契哥嗰啲嘢真係搬咗去中國做喎

回覆 引用 TOP

引用:

問過印度果邊D朋友。
印度果邊D朋友, 就係毒果報的弱智轉帖員

回覆 引用 TOP

這種回流非同小可,印仔想再搶灘冇上次咁易了

呢個世界上 有精仔、有懵仔、有叻仔、散仔、賭仔、重有戇居仔

回覆 引用 TOP

痴英美咁多年得都了什麼?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 輪皇 於 2020-10-18 08:52 AM 發表

佢自己就係印度人
冇錯,牠老豆係差差,所以牠都係差差

回覆 引用 TOP

引用:

問過印度果邊D朋友。
印度出口紡織品去大陸?你係唔係講緊笑話?請問有邊啲紡織品種類?

URL=http://s245.photobucket.com/user/kenny9288/media/mkfung13a_zpsukfqd393.jpg.html][/URL]
引用:

問過印度果邊D朋友。
咁又有乜野分別呢?印度生產都系少咗,而中國生產就系多咗,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我愛四版 於 2020-10-18 08:03 AM 發表

佢個印度老豆
重要咁啱佢老豆都係做嗰行又咁啱同嗰啲廠佬有啲交情先收到料。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 果個變態的獅子 於 2020-10-18 08:21 AM 發表

如果你講大話必遭天譴 今世報應不絕呀 記住你做傷天害理嘅事更會天打雷劈呀
中南海日日都打雷 🤫🤫

引用:

問過印度果邊D朋友。
作故仔都作好d曱甴智障是常識

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]