• 瀏覽: 48,599
  • 回覆: 496
  • 追帖: 4
+40
又係美國

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2020-10-17 11:37 PM 發表

11723058 11723059 係咪似曾相識……好似香港發生過呢
痴瘋想個聯合國腫桶?

咁搞法,相信全亞洲都會通緝佢...甚至當恐怖份子處理.......

引用:
原帖由 allgoals 於 2020-10-17 11:04 PM 發表
嘩, 正呀, 香港5大訴求, 黎左泰國啦

其他國家一定好驚香港輸出
是美國又一傑作!

引用:
原帖由 黑暗穹蒼 於 2020-10-18 12:05 AM 發表

像香港?唔係啩。
佢哋有冇 起底 抺黑 私鳥 燒人 割頸 天使 毒品?
人地示威起碼似番個人。
一步一步慢慢來!

睇怕又係美國搞鬼?!🙄😓

泰國系軍管國家,要出兵鎮壓冇難度。加埋冇外國人,話郁就郁

引用:
原帖由 kopahin 於 2020-10-18 02:15 AM 發表

典解d學生領袖一定係咁樣衰
做賣國賊都係同樣樣衰衰唔係點分呀.

手足

引用:
原帖由 龍虎風雷 於 2020-10-17 11:26 PM 發表

兩套戲都係美國製片,分別香港同泰國取景,當地臨時演員義務演出,但除左幾個主角外,其他臨記都無勞保,有事自己攪掂!
睇片又見到有d鬼佬走來走去,照計已無晒旅居遊客,記者又唔會俾入境,又係香港個d CIA?

引用:
原帖由 richandhealthy 於 2020-10-18 05:35 AM 發表

睇片又見到有d鬼佬走來走去,照計已無晒旅居遊客,記者又唔會俾入境,又係香港個d CIA?
有師兄話CIA本身都響泰國有總部

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-10-18 12:04 AM 發表

點解胡慧沖唔直擊報導曼谷亂局?平日,日日拍片吹水,依家緊張時刻,反而龜縮!
條友貌似黃到仆街!
完全Feel到森美浸除在佢身上

果間勁黃阿布泰國雜貨有冇佢份?

引用:
原帖由 毋忘69慾火相傳 於 2020-10-17 11:58 PM 發表
要斷網一段時間,等班友仔迷失方向
好建議,香港要做d嘢💪💪💪

引用:
原帖由 andysan4 於 2020-10-18 05:48 AM 發表

條友貌似黃到仆街!
完全Feel到森美浸除在佢身上

果間勁黃阿布泰國雜貨有冇佢份?
佢唔係黃,呢d情況重出街?你估學香港咁求其話網上工作就係記者任你拍?佢唔怕被拉被趕出境咩,又唔係當地人

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]