• 瀏覽: 1,987
  • 回覆: 23
https://mil.news.sina.com.cn/zhe ... znctkc5895629.shtml

廁所都無錢起既印度,居然可以建三隻航母,真係厲害,有錢做航母,屎就通街疴。

其實, 早在2018年, 印度都己說

第3艘彈射型65000噸航母三年內開建,將選擇美法艦載機

但最近傳佢冇錢, 65000噸要刪減到5萬噸, 真係想問佢做來把Q咩

相信中國005航母出來時, 呢隻第三航母都仲係得棚骨

正當人人留意印度的第三航母時,

中國已向空中發展, 要打造做空天艦隊了.

窮就認啦 印刷, 人地076艦都7萬噸級, 你第三隻航母得5萬噸, 真係做來除了浪費金錢外, 意義不大囉

https://youtu.be/XWdamtTJdfM

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-17 09:43 PM 發表
其實, 早在2018年, 印度都己說

第3艘彈射型65000噸航母三年內開建,將選擇美法艦載機

但最近傳佢冇錢, 65000噸要刪減到5萬噸, 真係想問佢做來把Q咩 ...
有好過無
支持印度立即建做五萬噸級航母

唔該比個 “驚恐” 面貌

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-17 09:48 PM 發表
窮就認啦 印刷, 人地076艦都7萬噸級, 你第三隻航母得5萬噸, 真係做來除了浪費金錢外, 意義不大囉

https://youtu.be/XWdamtTJdfM
印度係印太戰略國其一
印度應向美國,日本,澳洲
尋求無償捐獻金錢
去支持印太戰略

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-17 09:45 PM 發表
相信中國005航母出來時, 呢隻第三航母都仲係得棚骨
有棚骨已經唔錯咯!
大陸造艦咁快

引用:
原帖由 秋風秋雨 於 2020-10-18 06:04 AM 發表

印度係印太戰略國其一
印度應向美國,日本,澳洲
尋求無償捐獻金錢
去支持印太戰略
但美國及日本吸印度水就會, 要佢地送錢俾印度洗, 免問囉

引用:
原帖由 馬英十 於 2020-10-18 06:48 PM 發表

有棚骨已經唔錯咯!
大陸造艦咁快
而家大陸是004, 003一齊做
但其實005的設計圖在7月時傳聞已批出

但更值得留意是在2012年時...已傳聞大陸已起動製造的雙體航母..相信出來時, 會是驚世之作.

航母唔使做太多,做多 d 電射 6萬噸076,搭載多 d電射無人機,甚至電射轟炸機投射蜂群無人機,用量子遙控。
大象都死喺殺人蜂圍攻之下。

引用:
原帖由 馬英十 於 2020-10-18 07:04 PM 發表
航母唔使做太多,做多 d 電射 6萬噸076,搭載多 d電射無人機,甚至電射轟炸機投射蜂群無人機,用量子遙控。
大象都死喺殺人蜂圍攻之下。
中國計劃在2025年之前, 有六艘航母使用

但跟住, 相信中國會減緩這些傳統航母製作, 因為不少人估計, 中國正在如美國一樣, 要發展空天艦隊

到2050年, 星空艦隊會出現, 也說不定

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-10-18 07:10 PM 發表

中國計劃在2025年之前, 有六艘航母使用

但跟住, 相信中國會減緩這些傳統航母製作, 因為不少人估計, 中國正在如美國一樣, 要發展空天艦隊

到2050年, 星空艦隊會出現, 也說不定 ...
小心老美好似當年厄蘇聯咁,話搞星球大戰太空軍隊,儍蘇又跟,拖瓜蘇聯經濟。
使大錢架,星空艦隊!係真唔係呀?

實無問題架,差在分攤幾多年砌架入水航母出嚟ja

想追中國,應該買夠六艘

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]