• 瀏覽: 66,400
  • 回覆: 833
  • 追帖: 7
+29
引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2020-10-17 22:02 發表

五眼聯盟已經準備接收香港難民
但到時真係可以走得甩嘅有幾多?
吓,魚港居民要反攻大陸喎…
唔係冇狗糧

斬首菜畜牲

諗會打仗都幾onX
以今時今日大陸兵力
美國開打傷敵一千估計都自損八百
最後咪盞普京笑到最後

真係打仗就可以名正言順殺漢奸,爽

驚乜野,香港人大晒的,糧食物資,祖國一定優先供應俾香港。。。屆時全香港人,都好愛國。

因為傻侵為左唔想被補,要連任, 乜事都做得出, 因為佢唔需要負責

炸香港,死晒都係1仟萬人,晤好呱呱嘈

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2020-10-17 09:47 PM 發表

就算香港冇受到襲擊
但打仗會影響糧食與物資供應
到時香港會餓死同病死好多人
台灣問題於中國 . 只係癬疥之疾 .

就算中國真係武統台灣 . 係全世界來說 . 只係中國既內戰 . 因係肯承認台灣係國家既國家 . 絕對唔多 .

我就唔信中國打台灣 . 會影響全世界既糧食同物資供應 .

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2020-10-17 09:34 PM 發表

香港政府到而家一啲野都未做
你個臨時政府有無派一萬蚊比你

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2020-10-17 09:27 PM 發表
為應對自然災害等突發事件,廣東深圳市應急管理局近日發布《深圳市應對自然災害家庭必備物品建議清單》,建議民眾在家中準備好食...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20201017/photo/bkn-20201017110936723-1017_00952_001_01b.jpg?20201017162218

到時打仗深圳居民可以走返老家
但大陸封關香港人 ...
樓主咁樣埋怨係沒有用.....
要記住邊一D人要求美國制裁香港.......
要記住邊一D人要求攬炒......
要記住邊一D人不支持全民檢測......
要記住.......昨日因........今日果........
要記住......不要學某一些人.....永遠都是他人的錯.......

大陸無好野益香港
衰野就香港硬食先

引用:
原帖由 零式艦上戰鬥機 於 2020-10-17 09:47 PM 發表

就算香港冇受到襲擊
但打仗會影響糧食與物資供應
到時香港會餓死同病死好多人
你都唔食大陸野,返日本食輻射咪飽

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]