• 瀏覽: 2,024
  • 回覆: 28
妻女車禍死、大仔病死,都算醜聞。

其實美國大選最大嘅醜聞,係最大嘅問題冇人理:疫情失控、種族問題、經濟問題……

做得總統候選人都應該好人有限,如果唔係點上到位出選

正所謂朋友妻咪走雞

美國腫桶選舉日子近了... 雙方政棍的黑材料要盡出了... 差不多半個世紀的黑材料也要用, 特柒普唔夠錢買新資料嗎...

唔出奇,美國人,本來就係咁的。。。哈!

哪一個人沒有犯錯?哪一個人沒有過去?

引用:
原帖由 再賤就再見 於 2020-10-17 11:15 PM 發表
哪一個人沒有犯錯?哪一個人沒有過去?
所以荷里活女星都響應美角民主黨號召去做雞

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2020-10-17 08:16 PM 發表
美國2020總統大選即將於11月3日正式登場,共和黨候選人特朗普(Donald Trump)與民主黨候選人拜登(Joe Biden)更是打得火熱。許多人都知道出生商

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20201015/393552206755794944712908.jpeg/O00L7Y1LQBqhz83XEpcyefW66lpCNQlk7fUDd ...
拜登係智障阿伯,思維混亂,識諗一定選侵侵

引用:
原帖由 青瓜俠 於 2020-10-17 20:25 發表
全國無人才一定要推個老屹屹去選?九成輸...
其實特朗普只係細三年,唔好好多。

引用:
原帖由 lctj9 於 2020-10-17 20:31 發表
選舉又變成互數對方醜聞嘅時間
又到互爆大鑊時候

尾角佬全部蛇鼠一窩!
不過佢一定無白痴侵咁衰!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]