• 瀏覽: 984
  • 回覆: 6
港奸睇開嘅漢奸袁弓夷 在某個網台預測:不久之後中美發生大戰是有可能的,而且是聯合其他國家{例如印度}一同出擊中國。
袁漢奸與港奸同一路人。
==
我的評論:
美國的外交方式搞到烽煙四起。
向世人展示醜陋一面
川普將美國推向深淵。

袁漢奸與港奸同一鼻孔出氣。
處處為發起戰爭嘅美國講嘢!

東風吹戰鼓擂當今世界誰怕誰?

袁老狗年初話武漢武漢瀰漫一股燒屍臭味,(實際情況美國要用冷凍車去雪受新冠肺炎感染死亡屍體。)到6-7月係袁老狗網台吹話中國水災令中共亡黨。十一月都嚟緊。
習近平仲健在。

袁老狗作嘢同港奸信一成雙目失明,信多半成姨媽即停。

超限戰已開打良久,又何必要預測?真是多餘。
這些人最大的武器就是臉皮厚,亂噏被踢爆也好,君無戲言被追找數也罷,都能面不改容繼續做燈神。

引用:
原帖由 直線國國王 於 2020-10-17 07:32 PM 發表
超限戰已開打良久,又何必要預測?真是多餘。
這些人最大的武器就是臉皮厚,亂噏被踢爆也好,君無戲言被追找數也罷,都能面不改容繼續做燈神。
睇得袁老狗網台仲會係啲咩人?
咪啲港奸囉!
袁老狗嘅老細班儂連傻普都同佢割蓆。

港奸靜咗二日又出嚟獻世。

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-10-17 07:38 PM 發表

睇得袁老狗網台仲會係啲咩人?
咪啲港奸囉!
袁老狗嘅老細班儂連傻普都同佢割席。

港奸靜咗二日又出嚟獻世。
痴痴呆呆,坐埋一枱

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-10-17 07:32 PM 發表

袁老狗年初話武漢武漢瀰漫一股燒屍臭味,(實際情況美國要用冷凍車去雪受新冠肺炎感染死亡屍體。)到6-7月係袁老狗網台吹話中國水災令中共亡黨。十一月都嚟緊。
習近平仲健在。

袁老狗作嘢同港奸信一成雙目失明,信多半成姨媽即停。:sm ...
其實燒尸不會傳出臭味(想象下BBQ),尸體腐爛才會有臭味

另外,中國早前水災,根本是小菜一碟;廿幾年前華東水災,中共也沒有倒台

引用:
原帖由 mart1212 於 2020-10-17 07:32 PM 發表

習近平仲健在。

袁老狗作嘢同港奸信一成雙目失明,信多半成姨媽即停。:sm ...
他們講真講假都無所謂,只要講得黃人心坎裏hi爆,便財源廣進了。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]