• 瀏覽: 17,798
  • 回覆: 205
+3
其實一個咁嘅人講嘢,有咩新聞價值?香港新聞真係貧乏成咁?屎唔臭都有得報一餐!

有旅行咁好🤭

國安快做野

之前那個流氓大陰蒂國嘅雞蟲咪又係話被強迫認罪,一離開大陸咩衰嘢都講得出,聽咗咁多年有無錄影或者公佈CCTV可以睇下

人格分裂不可信!

咁計落,12隻曱甴應該慘好多

天使想食義士

老閪殻

反中是經濟入息來源
返中是經濟節省源頭

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-17 05:09 PM 發表
過去經常手持英國旗參與反修例活動、人稱「王婆婆」的王鳳瑤,去年8月前往深圳住所時,在深圳檢查站被扣留,羈留逾一個月,被口頭告知干犯「尋釁滋事罪」,需要取保候審,期間在深圳寓所居住,曾經多次申請回港,最終在本月初返港。

王女士認為,自己被無理拘捕,內地當局在過去一年的文件中亦未有提及所干犯的罪名,取保候審領取的被「取保候審人義務通知書」亦未有寫上「尋釁滋事罪」。

她透露曾經被當局問話逾100小時 ...
因為佢有人格分裂囉,咁反對中國又係大灣區買樓,自相矛盾,另外佢在港身份係戲子,在港百無聊賴,找啲刺激事做下,而家又可以在反政府反中國電台香港電台講野幾過癮😡

無精神分裂係做唔到曱甴!

既然仇恨中國,又為何去中國?

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-17 05:09 PM 發表
過去經常手持英國旗參與反修例活動、人稱「王婆婆」的王鳳瑤,去年8月前往深圳住所時,在深圳檢查站被扣留,羈留逾一個月,被口頭告知干犯「尋釁滋事罪」,需要取保候審,期間在深圳寓所居住,曾經多次申請回港,最終在本月初返港。

王女士認為,自己被無理拘捕,內地當局在過去一年的文件中亦未有提及所干犯的罪名,取保候審領取的被「取保候審人義務通知書」亦未有寫上「尋釁滋事罪」。

她透露曾經被當局問話逾100小時 ...
這種阿婆講野不能盡信啦😏一點誠信都無。

背咗好多台詞

有咩筍工介紹,有幾重酬先

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]