• 瀏覽: 17,829
  • 回覆: 205
+3
經常搖英國國旗反中反中國人,但又係居住在內地,要不要看醫生?

不準接受傳媒訪問?佢而家咪係接傳媒訪問囉。

又話回港不接受傳霉採訪?咁佢依家係咪違反承諾?

引用:
原帖由 ckn929 於 2020-10-17 05:31 PM 發表
又話回港不接受傳霉採訪?咁佢依家係咪違反承諾?
香港國安,仲唔拘捕佢?

王老賊婆咁老都唔化嘅,已經係死就一世,唔死就大半世,你都返去內地享受佢哋嘅紅利啦,點解仲要為反而反呢?勸你積點陰德啦。

證明國內對治療精神病技術未成熟

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-17 05:09 PM 發表
過去經常手持英國旗參與反修例活動、人稱「王婆婆」的王鳳瑤,去年8月前往深圳住所時,在深圳檢查站被扣留,羈留逾一個月,被口頭告知干犯「尋釁滋事罪」,需要取保候審,期間在深圳寓所居住,曾經多次申請回港,最終在本月初返港。

王女士認為,自己被無理拘捕,內地當局在過去一年的文件中亦未有提及所干犯的罪名,取保候審領取的被「取保候審人義務通知書」亦未有寫上「尋釁滋事罪」。

她透露曾經被當局問話逾100小時 ...
佢唔系亂嗡下,D黃絲曱甴點會比錢佢用?😄

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-10-17 05:09 PM 發表
過去經常手持英國旗參與反修例活動、人稱「王婆婆」的王鳳瑤,去年8月前往深圳住所時,在深圳檢查站被扣留,羈留逾一個月,被口頭告知干犯「尋釁滋事罪」,需要取保候審,期間在深圳寓所居住,曾經多次申請回港,最終在本月初返港。

王女士認為,自己被無理拘捕,內地當局在過去一年的文件中亦未有提及所干犯的罪名,取保候審領取的被「取保候審人義務通知書」亦未有寫上「尋釁滋事罪」。

睇完單新聞笑足10分鐘😂

引用:

冇圖冇真相。

被帶到陝西旅行?
黃畜即是黃畜,
不論老少收了錢吹得就吹!

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-17 05:14 PM 發表
反送中,但自動送中
今次應該唔使旨意返內地了
有人連圖實名舉報左佢
我諗佢再過關就自動送中了

引用:

信佢係真嗎?答案:唔信。

天使回港。

好心兩邊都唔比佢入境啦!去英國養老咪算囉!

引用:

在拘留期間有得帶去旅行?咁樣應該可以帶去叫鴨,但隻鴨要對住件老閪殼都算慘囉!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]