• 瀏覽: 17,782
  • 回覆: 251
+14
引用:
原帖由 tom012345 於 2020-10-17 05:03 PM 發表

唔該自學下數學先啦
小學數都未計個掂!

引用:
原帖由 叻B仔 於 2020-10-17 04:28 PM 發表
14億人你賣咗145萬部,即係1%.
咁都要自瀆... 唉😞
咁都要計錯 好難怪人唔自瀆 唔怪得人地話藍絲好易呃 連數學都唔識 陣間賣野100000蚊打個9折變左9000蚊

引用:
原帖由 叻B仔 於 2020-10-17 04:28 PM 發表
咁都要自瀆... 唉😞
小學數都未計得掂,唉!

引用:
原帖由 tom012345 於 2020-10-17 05:11 PM 發表

咁都要計錯 好難怪人唔自瀆 唔怪得人地話藍絲好易呃 連數學都唔識 陣間賣野100000蚊打個9折變左9000蚊
咩呀,香討人話讀得書少多數有腦㗎。

證明國人對事不對人,不似香港D死曱甴亂咁嚟

華為賣1.5 億部

樓主居然打飛機

引用:
咁都要自瀆... 唉😞
比人話得自瀆多 自卑心重 要話人自瀆發洩下 點知又計錯數

華為好呀華為美,華為給我增智慧! 老師教我愛祖國,國產手機愛華為! 手機世界排座位,奮發創新是華為。 爺爺誇她名字好,中華兒女有作為!

所以話呢~~老外品牌無左中國市場既話係幾咁大鑊

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2020-10-17 03:46 PM 發表
只係賣到百幾萬部咁少!?

睇黎蘋果要挑戰銷量一哥華為仲有好長既路
整個中國賣咁少!

iPhone賣幾多部都不關我事,因為我是不會買的。

快搶 華圍 來個大報復。。。

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-10-17 04:29 PM 發表

請問用紅毛,28nm晶片 如何挑戰iphone
邊個挑戰邊個都未知

引用:
原帖由 世界仔2.0 於 2020-10-17 04:49 PM 發表

我當7億人口可以用到智能手機,2%啦

唔計真係以為系國內 Apple買得好多
藍絲唔係好鐘意捉fake news 咩? 咁大個錯處捉唔到 自己錯埋

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2020-10-17 05:28 PM 發表

邊個挑戰邊個都未知
點會未知,28nm 擺明比7nm 大4倍,14nm 大兩倍。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]