• 瀏覽: 15,565
  • 回覆: 174
引用:
原帖由 男E 於 2020-10-17 03:25 PM 發表
「要求學生討論 」? 「斬首死亡」?
香港除牌老師真幸福
開題討論斬殺基督徒利多於弊。。。

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-10-17 03:22 PM 發表
法國巴黎近郊發生兇殺案,一名教師在街頭被斬首死亡,疑兇被警員開槍擊斃。遇害教師曾在課堂上,展示諷刺伊斯蘭教先知穆罕默德的漫畫。

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20201017/entries_5f8a864b34b031a779662f0a_2913825716_big_1602914879.jpg

法國巴黎近郊發生兇殺案,一名教師在街頭被斬首死亡,疑兇被警 ...
西方社會濫用言論自由的悲劇

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-10-17 03:22 PM 發表
法國巴黎近郊發生兇殺案,一名教師在街頭被斬首死亡,疑兇被警員開槍擊斃。遇害教師曾在課堂上,展示諷刺伊斯蘭教先知穆罕默德的漫畫。

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20201017/entries_5f8a864b34b031a779662f0a_2913825716_big_1602914879.jpg

法國巴黎近郊發生兇殺案,一名教師在街頭被斬首死亡,疑兇被警 ...
找宗敎開玩笑

只有中國人可以百川匯海, 和平共處, 新疆少數民族信回教, 都唔會跟漢族出現衝突, 因為漢族不信宗教, 就唔會出現宗教戰爭.

斬首似乎比起法官判重刑,更有震懾效果

法國白人教師自取其辱,吾係恐怖襲擊,不作者不死。

扺死!

又是我已申請的

香港黑教慶幸不是在歐美, 否則被斬首是唯一結果

呢d叫抵l死,侮辱人哋的信仰

引用:
原帖由 01065r 於 2020-10-17 04:40 PM 發表

中國夠有逼新疆穆斯林人食豬肉
唔該加番個傳字。

引用:
原帖由 tinnit 於 2020-10-17 03:28 PM 發表
好做唔做 又去取笑人地宗教 自己攞嚟...
笑一笑就甩咗個頭?

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-10-17 04:24 PM 發表
點解要展示諷刺人地宗教嘅漫畫
壽星公吊頸囉。

先撩者賤

以教書掩護搞政治,你多於斃。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]