• 瀏覽: 15,598
  • 回覆: 174
攞黎賤,正宗唔作死咪唔會死lor

先撩者賤

引用:
原帖由 家中濃濃的賤嘴 於 2020-10-17 04:40 PM 發表
所謂言論自由下
都要遵守對他人既尊重
唔係一句言論自由就可以講咩都得
今日最認同,唔識尊重別人,講民主.言論自由根本係找死。

自己自由凌駕一切

引用:
原帖由 武德鼎 於 17-10-2020 03:22 PM 發表
法國巴黎近郊發生兇殺案,一名教師在街頭被斬首死亡,疑兇被警員開槍擊斃。遇害教師曾在課堂上,展示諷刺伊斯蘭教先知穆罕默德的漫畫。

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20201017/entries_5f8a864b34b031a779662f0a_2913825716_big_1602914879.jpg

法國巴黎近郊發生兇殺案,一名教師在街頭被斬首死亡,疑兇被警 ...
香港?😱

明知伊斯蘭教最憎恨褻瀆穆罕默德,呢條法國佬真係找死。

身為教師,連基本尊重他人宗教都唔識,真係抵比人斬

引用:
原帖由 01065r 於 2020-10-17 04:40 PM 發表

中國夠有逼新疆穆斯林人食豬肉
你睇住?

呢D恐怖式報復理應由美國自己承受,美國又成功將惡果轉移到盟國身上

引用:
原帖由 goldenfat 於 2020-10-17 04:56 PM 發表
身為教師,連基本尊重他人宗教都唔識,真係抵比人斬
誤人子弟既老師,個兇手其實幫緊法國教育下一代!
希望香港政府能夠用有力既方法,去剷除全部黑教畜,避免法國兇案在香港重演。

引用:
原帖由 tinnit 於 2020-10-17 03:28 PM 發表
好做唔做 又去取笑人地宗教 自己攞嚟...
冇錯,竟然夠膽响歐洲地方取笑真主,佢自己找死

引用:
原帖由 36H 於 2020-10-17 03:32 PM 發表
教師展示諷刺宗教漫畫是否利多於弊
應該改為

"教師因諷刺宗教漫畫而被斬首是利多於弊"

從諷刺、取笑他人得到嘅快樂, 係真快樂嗎?

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-10-17 03:22 PM 發表
法國巴黎近郊發生兇殺案,一名教師在街頭被斬首死亡,疑兇被警員開槍擊斃。遇害教師曾在課堂上,展示諷刺伊斯蘭教先知穆罕默德的漫畫。

http://img.tvb.com/ti_img/inews/20201017/entries_5f8a864b34b031a779662f0a_2913825716_big_1602914879.jpg

法國巴黎近郊發生兇殺案,一名教師在街頭被斬首死亡,疑兇被警 ...
法國賤人醜化維吾爾人的信仰。抵死。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]